Abonnemang 2017/2018

Abonnemang 2017/2018

Ibland vill vi uppleva verkligheten. 
Ibland vill vi vila från den. 
GöteborgsOperan är platsen för båda. 

Maria Kask

Upplevelsen av GöteborgsOperan är unik och individuell. De känslor som drabbar var och en av oss i salongen går inte att likna vid någon annans. Varje föreställning är unik. Just här, just nu och för just dig. Däri ligger det fantastiska med valet att berika sitt liv med levande scenkonst – ofta, sällan eller för första gången.

Vad vi väljer att uppleva är också individuellt. Vi väljer en musikal som får oss att hisna och kanske gråta en skvätt. En opera som får oss att skratta och njuta. En livfull dans som får oss att känna rörelsen i vår egen kropp. Vi väljer en iscensättning som knyter an till det som händer i världen just nu, eller en klassisk som speglar människans tidlösa dilemman.

The Phantom of the Opera. Norma. Barberaren i Sevilla. Våroffer. Dans av Ohad Naharin. Säsongen 2017/2018 är fylld till brädden av glädje, passion, längtan och njutning. Storslagna operaföreställningar, livfull dans, inspirerande orkesterkonserter och världens mest älskade musikal.

Ditt val  

Skapa ditt eget abonnemang. 

Vill du själv välja vilka föreställningar du ska uppleva? Då rekommenderar vi det flexibla abonnemanget Ditt val, med förmånligt pris vad du än väljer. Välj de föreställningar (minst tre) som lockar dig mest. Gäller ej premiärer.

Skapa ditt eget abonnemang själv

50%

Är du 28 år eller yngre?

Då betalar du alltid 50 % av abonnemangspriserna.
För mer information ring biljettkassan på tel 031–13 13 00

Låt oss välja

För dig som föredrar att låta oss göra valen rekommenderar vi våra fasta abonnemang Premiär, Favorit och Opera+. Oavsett vilket av dem du väljer får du ett lägre biljettpris jämfört med att köpa lösbiljetter. Ombokningsskydd ingår alltid i priset. Som abonnent får du dessutom speciella förmåner hos oss och våra samarbetspartners. 

Obs, Premiär-, Favorit- och Opera+ abonnemangen är nu slutsålda.

* Ombokningsskydd ingår i alla abonnemang. Skyddet innebär att du fram till dagen före föreställningen kan boka om dina biljetter till en annan föreställning av samma uppsättning (i mån av plats).

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen