Grupp- och företagspaket

GRUPP- OCH FÖRETAGSPAKET

Musikquiz, sånglektion, guidad tur och mycket mer - vi på GöteborgsOperan erbjuder företag och grupper flera spännande paket.

Sätt guldkant på ditt besök genom att kombinera en föreställning med något extra för dina anställda, dina kunder eller varför inte tillsammans med några vänner!

En egen operaintroduktion

Musikquiz med tema

Sånglektion

Guidad tur bakom kulisserna

Lunchpaket

En tur bakom kulisserna och tvårätters lunch på GöteborgsOperan. Ett alternativ för er som vill förlägga en enklare men rolig aktivitet med era kunder, anställda eller vänner mitt på dagen.

GÄLLER MÅNDAG - FREDAG

12.00-13.00 – Tur bakom kulisserna börjar
13.00 – Tvårätters lunch

PRIS: 220 KR/PERSON INKL MOMS

Boka på 031-13 13 00 och välj att få prata med Restaurangen.
Minimum antal deltagare, 10 st.

Musikalpaket

Ett perfekt paket för det lite större sällskapet! Ta med familj och vänner eller kunder och personal till GöteborgsOperan. Njut av en härlig räksmörgås och ett glas vin eller en Loka i en fantastisk miljö vid Göta Älv och se säsongens musikal Crazy for You

I priset ingår biljett till parkett eller 1:a balkong fond och vår mycket omtyckta räksmörgås, ett glas vin eller en Loka. Se prisexempel för olika veckodagar nedan. Erbjudandet gäller dukning på övre parkett eller 1:a balkong.

Köp era paket på tel. 031-13 13 00 eller kom in till oss i biljettkassan så hjälper vi dig. 

Erbjudandet gäller endast vid köp av minst 5 paket. Platserna är begränsade och erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter. Du betalar dina biljetter direkt och maten vid besökstillfället.

Tips!

Börja alltid med att kolla så att biljetter finns tillgängliga så beställer du maten efteråt. Biljettpaket måste köpas senast en kalendervecka innan föreställningsdatum.

Varmt välkommen!

Paketpris exempel

Fredag och lördag - 1008 kr
Söndag, onsdag och torsdag - 928 kr
Tisdag - 848 kr

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen