Webbformulär fel
Det pågår för närvarande ett tillfälligt tekniskt fel på opera.se som påverkar webbformulär som bordsbokning, Studentlistan, nyhetsbrevsprenumeration och kontaktformulär. Detta är bortsett från biljettköp, som fungerar som det ska. Vi beklagar eventuella olägenheter detta kan medföra, men felavhjälpning pågår och vi arbetar för att lösa det så snart som möjligt. Under tiden kan ni boka bord i restaurangen genom att ringa 031-13 13 00. / GöteborgsOperan

Presentkort

PRESENTKORT

En gåva fylld med upplevelser. Överraska dina nära och kära med ett presentkort där de själva får välja vilken upplevelse de önskar.

Storslagna musikalnummer, modern dans och hänförande operasång – allt ryms i ett presentkort från GöteborgsOperan. Varje säsong är späckad med kittlande upplevelser inom opera, dans, musikal och konsert. Ett besök i operahuset är en minnesvärd upplevelse.

Presentkortet kan användas som betalning för biljetter och program till alla föreställningar och konserter på opera.se, i biljettkassan samt i GöteborgsOperans Restaurang. Presentkortet är giltigt i 2 år från utskriftsdatum. Det kan inte lösas in mot kontanter.


Köp presentkort

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen