Studentpaket

STUDENTPAKET

Obs, detta studentpaket går inte längre att köpa. Håll utkik här efter ett nytt paket som kommer inom kort.

2 förställningar för endast 383 kr för dig som studerar!

Detta paket (motsvarar 50 % rabatt) gäller för dig som är student. Det kan endast köpas mot uppvisande av Mecenatkort. Ta med ditt Mecenatkort (studerandekort) på föreställningdagen!

Begränsat antal platser.

I paketet ingår:

Crazy for you – musikaL

Onsdag 4 november 2015.

En feelgood-musikal av George och Ira Gershwin. Musik och sångtexter George Gershwin och Ira Gershwin. Manus av Ken Ludwig.

En spektakulär stepp-musikal med sångpärlor av bröderna Gershwin. Someone to watch over me, I got rhythm och They can’t take that away from me är några av många musikaliska höjdpunkter i denna musikal full av medryckande steppdans.

Crazy for you väver samman George och Ira Gershwins 1930-talshits till en historia. Rikemanssonen Bobby skickas till en småstad med uppdraget att stänga ortens teaterhus. Men så blir han störtförälskad i teaterchefens dotter, Polly. Plikter ställs mot kärlekslängtan – och Bobbys egna heta drömmar om att få dansa. Men säg det problem som inte kan lösas med att steppa! Handlingen må vara enkel, men showen är en färgsprakande kärleksförklaring till scenkonsten.

Titta, lyssna och läs mer om uppsättningen


Figaros bröllop – opera

Söndag 17 januari 2016.

Kärlek, intriger och total förvirring. Nypremiär för Stephen Langridges hyllade uppsättning av Mozarts briljanta, mänskliga och evigt unga opera. 

Figaros bröllop är en briljant invecklad och mycket mänsklig komedi fylld av lust, begär och farsartade knep i ett strikt hierarkiskt samhälle. Det är också ett av opera- världens mest älskade verk. Navet i handlingen är grevens vilja att få tjänsteflickan Susanna i säng. Men Susanna ska gifta sig med sin älskade Figaro, grevens betjänt...

Titta, lyssna och läs mer om uppsättningen


Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen