Studentpaket

STUDENTPAKET

Tre föreställningar - från 471 kr

Detta paket (motsvarar 50 % rabatt) gäller för dig som student och kan köpas mot uppvisande av Mecenatkort. Begränsat antal platser.

Köp Studentpaket online eller ring 031-13 13 00 och uppge Studentpaket

I paketet ingår:

NOTORIOUS

Opera: Onsdag 30 SEPTEMBER


Nyskriven opera baserad på Hitchcocks spionthriller. En historia om kärlek. Den som förblindar oss men ändå är det elixir som gör livet värt att leva. Huvudrollen är specialskriven för Nina Stemme. Verket är skrivet av operakompositören Hans Gefors och librettisten Kerstin Perski, iscensatt av en av dagens mest betydelsefulla operaregissörer, britten Keith Warner, och sjungs av ett urstarkt, svenskt sångarlag.

Läs mer om uppsättningen


The almost nearly perfect

DANS: tisdag 27 oktober

Två nya dansverk. Elva nyanser av jantelagen. Två koreografer tolkar jantelagen och danssäsongens tema: Gemensam/ ensam.  Constanza Macras från Buenos Aires är en prisad koreograf vars fysiska och ofta råa verk tangerar gränsen till teater.  Spanska Marina Mascarell är vår nästa koreograf. Hennes verk är poetiska, politiska och intima. Efter en dansarkarriär hos bland annat NDT 1 och 2 samt Cedar Lake i New York arbetar hon nu som koreograf över hela världen.

Läs mer om uppsättningen


Crazy for you

Musikal: onsdag 20 januari

En feelgood-musikal av George och Ira Gershwin. Musik och sångtexter George Gershwin och Ira Gershwin. Efter bok av Ken Ludwig.

En spektakulär stepp-musikal med sångpärlor av bröderna Gershwin. Someone to watch over me, I got rhythm och They can’t take that away from me är några av många musikaliska höjdpunkter i denna musikal full av medryckande steppdans.

Crazy for you väver samman George och Ira Gershwins 1930-talshits till en historia. Rikemanssonen Bobby skickas till en småstad med uppdraget att stänga ortens teaterhus. Men så blir han störtförälskad i teaterchefens dotter, Polly. Plikter ställs mot kärlekslängtan – och Bobbys egna heta drömmar om att få dansa. Men säg det problem som inte kan lösas med att steppa! Handlingen må vara enkel, men showen är en färgsprakande kärleksförklaring till scenkonsten.

Läs mer om uppsättningen


Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen