Instagram-tävling

 Instagram-tävling

#GO1967

Ska du gå på 1967 - The Summer of Love? Missa då inte att vara med i vår instagram-tävling!

Till konserten har vi skapat en flower-power inspirerad fotohörna i GöteborgsOperans foajé.
Så ta av dig skorna och plocka fram din inre hippie, visa oss kärlek, visa oss sommarglädje, visa oss din bästa selfie-pose eller ta bara en skön bild med din bästa vän!

Tar du den snyggaste bilden har du chansen att vinna två biljetter till världens populäraste musikal The Phantom of the Opera!


SÅ HÄR TÄVLAR DU

1. Följ @goteborgsoperan på instagram 

2. Ta en bild på dig själv eller på dig och dina vänner i GöteborgsOperans fotohörna under ditt besök på konserten 1967. Ladda upp bilden på Instagram (öppen profil krävs) och tagga den med ‪#GO1967

3. Klart!

REGLER

  • Bilden ska tas under en av konserterna 1967- the summer of love  den 19-21  Maj 2017
  • Alla som deltar måste vara över 18 år.
  • Du måste följa @goteborgsoperan på instagram och använda hashtaggen #GO1967 i kommentarsfältet.
  • Ladda upp din bild senast 2017-05-22 kl. 10.00
  • Juryn består av GöteborgsOperans tävlingskommitté. Juryns beslut kan ej överklagas. Tävlingen pågår tom 2017-05-22 kl. 10.00. Ev vinstskatt betalas av vinnare. Vinnaren kontaktas via Instagram av GöteborgsOperan.

    Fullständiga villkor 

The Phantom of the Opera

Passion. Besatthet. Raseri. Och förkrossande kärlek.

Musikens dramatik och skönhet har gjort The Phantom of the Opera till världens populäraste musikal. Den berättar om musikens överväldigande kraft och om människans eviga längtan efter att bli älskad. I handlingens centrum står den mystiske fantomen på operan i Paris och hans besatthet av balettflickan Christine Daaé.

Sedan urpremiären i London 1986 har The Phantom of the Opera setts av över 140 miljoner människor i 30 länder. Nu har två stora nordiska operahus – GöteborgsOperan och Finlands Nationalopera – gått samman om en ny, extravagant uppsättning – den första skapad för och med de fantastiska möjligheter som finns i ett riktigt operahus. Uppsättningen gjorde enorm succé vid premiären i Helsingfors 2015.

Berättelsen och musiken är desamma som alltid och uppsättningen är klassiskt praktfull. Tillsammans med operasångare och stor orkester berör den på djupet.

Läs mer om The Phantom of the Opera


Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen