Aktuellt

Publicerad 5 maj 2017

Manlig modell 60+ sökes för kroppsavgjutning.

Göteborgsoperans Attributmakaravdelning söker en manlig modell i 60 års åldern eller äldre för helkroppsavgjutning. 

Vi söker dig som är 175cm eller kortare och har klädstorlek S-M.  Med hjälp av denna avgjutning kommer vi att tillverka en naken silikondocka som skall användas i Göteborgsoperans uppsättning av De sju dödssynderna/Gianni Schicchi, premiär den 21 oktober detta år. Det är också möjligt att kroppen kommer att användas i andra framtida produktioner.

Avgjutningen som sker på naken hud sker i silikon som är kladdigt men smärtfritt!

Vid avgjutningen kommer du endast att ha en stringkalsong på dig. Kroppsbehåring fastnar inte i silikon som det skulle göra med gips. Vi kommer inte att gjuta av kroppen i ett stycke utan tar ett ben i taget, en arm osv.  Under processen ligger du på ett massagebord/madrasserad ställning eller står med stöd.  Vi räknar med att hålla på en arbetsdag dvs. 8 timmar med pauser.

Avgjutningen görs av oss som jobbar på attributmakar avdelningen. Avgjutningen sker på Göteborgsoperan i vår attributmakarverkstad lördag 13 maj kl 10–18.  

Adress och karta

Ersättning utgår med 2000 kr.

Intresseanmälan skickas till verkstad@opera.se innan måndagen 8:e maj. 

Märk din intresseanmälan med ”Kroppsavgjutning”. Vi behöver få veta din längd, vikt samt ett helkroppsfoto av dig (påklätt).

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen