Kallskänka med caféansvar

Kallskänka med caféansvar

Vi söker dig som sätter gästens bästa i fokus och som vill vara delaktig i att skapa en fulländad upplevelse för våra restaurang- och operabesökare. Ditt ansvarsområde är caféverksamhetens utbud som du ansvarar för att löpande utveckla och förnya.

Sista ansökningsdag 15 maj 2017

I fantastiska lokaler i GöteborgsOperans vackra foajé finns GöteborgsOperans restaurang, i en kreativ och offentlig miljö med många gäster i omlopp.

I restaurangen serveras lunch på vardagar, à la carte i samband med föreställning och vid tillfälle arrangeras större evenemang och banketter. I Operabaren jobbar du sida vid sida med gäster och kollegor och sommartid håller vår populära Sommarveranda öppet.

GöteborgsOperans restaurang är Svanenmärkt och ett stort miljöengagemang genomsyrar det dagliga arbetet.

Vi söker dig som sätter gästens bästa i fokus och som vill vara delaktig i att skapa en fulländad upplevelse för våra restaurang- och operabesökare. Ditt ansvarsområde är caféverksamhetens utbud som du ansvarar för att löpande utveckla och förnya. Arbetsuppgifter som ingår är planering, bakning, mack-beredning och receptutveckling och i tjänsten finns stora möjligheter att testa nya idéer och utvecklingsförslag till caféverksamheten. 

Du är driftig, kreativ och ansvarstagande och har höga ambitioner i såväl tillagning som presentation och du har intresse för ett ekologiskt kök. Du gillar att arbeta självständigt i ett högt tempo och har god planeringsförmåga. Som person är du flexibel, mån om att arbetet fungerar väl i arbetsteamet och du bidrar till en god stämning på jobbet. 

Du som söker skall ha minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet som kallskänka/ kock. Har du utbildning, eller erfarenhet av arbete som konditor så är det meriterande.

Arbetet är förlagt dagtid, helg- och kvällstid, oftast inte senare än till kl 20.00.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid som inleds med en provanställningsperiod i 6 månader.
Tillträde i augusti 2017 eller enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdag är 15 maj 2017.
Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Ansökan

Observera att vi tar emot ansökningar endast via vårt online rekryteringssystem MyNetwork

Klicka här för att lämna ansökan

Har du frågor om tjänsterna? Kontakta:

Kökschef Johan Roos tfn 031-10 80 00 (vxl)
Assisterande restaurangchef Ousainou Mbye tfn 031-10 80 00 (vxl) 

Facklig representant TF: Simon Engmalm tfn 031-10 80 00 (vxl) 
HR-specialist Åsa Wigren tfn 031-10 81 65

GöteborgsOperan är ett modernt och nytänkande operahus som kännetecknas av professionalism och engagemang. Visionen är att bli ett av norra Europas ledande operahus. Vi arbetar med en bred repertoar av opera, modern dans, musikal och konsert. GöteborgsOperan AB är ett helägt bolag inom Västra Götalandsregionen med ca 500 årsanställda och är en viktig del i regionens utveckling. På Stora och Lilla scenen samt i regionen ges totalt ca 400 föreställningar per år för ca 225 000 besökare. Vi omsätter ca 450 miljoner kronor där ca 25 % är egenfinansiering. GöteborgsOperan är en mångkulturell arbetsplats med ungefär lika många kvinnor som män anställda.

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen