Audition, Stämledare trombon.

GöteborgsOperans vision - Ett av norra Europas ledande operahus. Ett modernt och nytänkande operahus som kännetecknas av professionalism och engagemang. Vi arbetar med en bred repertoar av opera, dans och musikal och är en viktig aktör i regionens utveckling. GöteborgsOperan AB är ett helägt bolag inom Västra Götalandsregionen med ca 500 årsanställda. Totalt ges på Stora och Lilla scenen samt i regionen ca 300 föreställningar per år för ca 225 000 besökare. Vi omsätter ca 420 miljoner kronor där ca 30% är egenfinansiering. GöteborgsOperan är en mångkulturell arbetsplats med ungefär lika många kvinnor som män anställda. Orkestern består av 86 musiker.


GöteborgsOperan söker:

Stämledare Trombon med plikt på alt trombon


Arbetsuppgifter

GöteborgsOperan söker Stämledare Trombon med plikt på alt trombon till GöteborgsOperans Orkester. Tjänsten är en tillsvidareanställning tillträde efter överenskommelse.

Obligatoriska stycken:

  • F David:Trombon concertino op 4. sats 1 med kadens och sats 2.
  • Orkesterutdrag och ensembleprov - Ladda ner som PDF.

Välkommen med din ansökan före den 21 september.2014

Provspelning: fre-lör 3-4 okt 2014.

För ansökan

Lämna din ansökan via vårt rekryteringssystem MyNetwork

Villkor

För att söka tjänsterna krävs högskoleutbildning (MFA), motsvarande utbildning eller yrkeslivserfarenhet. Obs! du behöver endast fylla i perso nuppgifter, anställningar och utbildningar.

För mer information:
Orkesterbyrån Jan Söderberg
031-108099

VGR ©2014 GöteborgsOperan · Nyhetsbrev · Facebook · Sitemap · Om webbplatsen · Sök · Kontakta