Verkstadschef

Verkstads|chef

Vill du leda en enhet bestående av professionella problemlösare med högt hantverkskunnande? Då kan du vara rätt i positionen som vår nya verkstadschef!

Sista ansökningsdag 25 februari 2018

GöteborgsOperans verkstäder består av smedja, snickeri, måleri, tapetseri, attribut och rekvisita, konstruktionsavdelning samt en teknisk produktionsledare. Verkstäderna framställer de scendekorer och attribut som används i GöteborgsOperans föreställningar. Här arbetar idag totalt 30 personer under ledning av sin verkstadschef. 

Vi söker Dig som tycker om att leda medarbetare och vill verka för en god gemenskap inom avdelningen. Som verkstadschef har du det övergripande ansvaret för enheten. Det innefattar områden som planerings- och personalansvar samt ansvar för arbetsmiljö och ekonomi. Du ansvarar också för facklig samverkan samt övrig samverkan i linjen. Du rapporterar direkt till GöteborgsOperans tekniska chef och ingår i teknisk ledningsgrupp.

Ditt ledarskap

I ditt ledarskap är du driven och van att nå uppsatta mål. Du är en närvarande, lyhörd ledare som vet vikten av att ta tillvara medarbetarnas specifika yrkeskompetens. Du är transparent i ditt ledarskap och är en chef som ser dina medarbetare, att bygga tillit är viktigt för dig. Du har en god överblick och ser helheten i verksamheten. Att du skapar och upprätthåller ett gott arbetsklimat, utvecklar din personal och din verksamhet är en förutsättning.

Kvalifikationer

  • Teknisk utbildning från högskola eller motsvarande och-eller flerårig dokumenterad erfarenhet av relevant arbete inom teaterteknik/verkstad/konstruktion.
  • Minst 3 års erfarenhet av arbete som chef med personalansvar. 
  • Goda kunskaper i engelska, tal och skrift. 
  • Körkort B är ett krav.
  • Tidigare arbete inom teaterbranschen är meriterande och ett intresse för de konstformer som utövas på GöteborgsOperan är självfallet en fördel.

Som person

Som person är du engagerad, har ett professionellt förhållningssätt och ser möjligheter till förbättringar. Du är en trygg person som är förtroendeingivande och prestigelös. Du är strukturerad och innovativ med god kommunikativ förmåga och har en mycket hög samarbetsförmåga. För att lyckas med tjänsten har du en god självkännedom med en personlig mognad samt en orädd syn både på problemställningar likväl som i möten med människor.

Vill du veta mer?

I denna rekryteringsprocess samarbetar GöteborgsOperan med rekryteringsfirman Experis. Vid eventuella frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Camilla Rippe på telefonnummer 031-61 72 67 eller mobil 070-377 01 38.

E-post: camilla.rippe@se.experis.com

Ansökan

Ansök här

Vid frågor om tjänsten

Åsa Jansson, teknisk chef 031–10 81 40
Karin Brittsjö, HR-specialist 031–10 80 34
Fackliga företrädare: Saga Stokholm, Ledarna 031–10 80 21
Kristin Fransson, Teaterförbundet 031 – 10 80 00 (vx)

Start Enligt överenskommelse

Lön Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via länk nedan, dock senast 25 februari 2018

GöteborgsOperan är ett modernt och nytänkande operahus som kännetecknas av professionalism och engagemang. Visionen är att bli ett av norra Europas ledande operahus. Vi arbetar med en bred repertoar av opera, modern dans, musikal och konsert. GöteborgsOperan AB är ett helägt bolag inom Västra Götalandsregionen med ca 500 årsanställda och är en viktig del i regionens utveckling. På Stora och Lilla scenen samt i regionen ges totalt ca 400 föreställningar per år för ca 225 000 besökare. Vi omsätter ca 450 miljoner kronor där ca 25 % är egenfinansiering. GöteborgsOperan är en mångkulturell arbetsplats med ungefär lika många kvinnor som män anställda.

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen