Webbformulär fel
Det pågår för närvarande ett tillfälligt tekniskt fel på opera.se som påverkar webbformulär som bordsbokning, Studentlistan, nyhetsbrevsprenumeration och kontaktformulär. Detta är bortsett från biljettköp, som fungerar som det ska. Vi beklagar eventuella olägenheter detta kan medföra, men felavhjälpning pågår och vi arbetar för att lösa det så snart som möjligt. Under tiden kan ni boka bord i restaurangen genom att ringa 031-13 13 00. / GöteborgsOperan

Om oss

Ida Falk Winland

Ida Falk Winland är verksam på några av de främsta operascenerna i Europa och för närvarande även knuten till GöteborgsOperan. Här har hon sjungit rollerna Morgana i Alcina, Cleopatra i Julius Caesar, Rosina i Barberaren i Sevilla och Susanna i Figaros bröllop.

2015 sjöng hon bl a Poppea i Händels Agrippina vid Händelfestspelen i Göttingen och kommande engagemang inkluderar bl a Fiordiligi i Così fan tutte i en produktion signerad Anna Teresa de Keersmaeker på Opéra Garnier i Paris. Tidigare roller inkluderar bl a Pamina i Trollflöjten och Romilda i Xerxes på Kungliga Operan, First niece i Peter Grimes på La Scala i Milano, Cunégonde i Bernsteins Candide på Opéra national de Lorraine i Nancy och Cecily i Gerald Barrys The Importance of being Earnest på Covent Garden. Ida Falk Winland debuterade på Glyndebourne Festival i rollen som Daggfen i Hans och Greta och har arbetat med dirigenter som Esa-Pekka Salonen, Sakari Oramo, Marc Minkowski, Gustavo Dudamel, Daniel Harding och Valery Gergiev. Konsertsolist med såväl Kungliga Filharmonikerna som Sveriges Radios Symfoniorkester och Göteborgs Symfoniker och på cd Bachs h-mollmässa (Hyperion Records), Haydns Skapelsen och på en solo-cd med sånger av Copland, Nyström och R. Strauss. Ida Falk Winland är utbildad vid Royal College of Music och National Opera Studio i London.

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen