Webbformulär fel
Det pågår för närvarande ett tillfälligt tekniskt fel på opera.se som påverkar webbformulär som bordsbokning, Studentlistan, nyhetsbrevsprenumeration och kontaktformulär. Detta är bortsett från biljettköp, som fungerar som det ska. Vi beklagar eventuella olägenheter detta kan medföra, men felavhjälpning pågår och vi arbetar för att lösa det så snart som möjligt. Under tiden kan ni boka bord i restaurangen genom att ringa 031-13 13 00. / GöteborgsOperan

Om oss

Sara Jangfeldt

Sara Jangfeldt är utbildad på Balettakademien i Göteborg. På GöteborgsOperan har hon medverkat i West Side Story, Evita och A Chorus Line, gjort den kvinnliga huvudrollen i Stoppa Världen! - jag vill kliva av och Lois Lane/Bianca i Kiss me Kate.

På GO:s Lilla scen spelade hon 2003 sin Dorothy Parker-föreställning Enough Rope som hon även framfört på Stockholms Stadsteater, ”Musik på Slottet”, Victoria i Malmö samt i New York, Moskva och på Capri. Musiken finns också utgiven på cd och 2005 gjorde SVT en prisbelönt film baserad på Enough Rope.

I Stockholm har hon bl a medverkat i Godspell på Parkteatern och Chess på Cirkus och på Malmö Opera har hon spelat Marta respektive Spindelkvinnan i Spindelkvinnans kyss.

För GöteborgsOperan skrev Sara, tillsammans med Mathias Venge, 2008 musiken till rockmusikalen Grymt! Senast har hon gjort konferencieren Njegus i Suzanne Ostens uppsättning av Glada Änkan på Folkoperan.

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen