Partners.

Sponsorer och samarbetspartners. Vi vill tillsammans med våra sponsorer och samarbetspartners stödja och utveckla ett rikt kulturliv i Göteborg och Västra Götaland som bidrar till en konkurrenskraftig region att leva, arbeta och verka i.

Vår huvuduppgift är att skapa storslagna konstnärliga upplevelser av opera, dans, musikal och konserter med över 250 000 besökare årligen. Det ger unika möjligheter för våra sponsorer att exponera sina starka varumärken och förknippas med operans framträdande roll inom opera-, musikal- och dansvärlden.

Vår kommande scen GO+ och våra internationella turnéer bidrar till att skapa nya arenor för GöteborgsOperan och regionens näringsliv. Låt oss utveckla dessa möjligheter tillsammans.


Festkväll


Att GöteborgsOperan firar 20 år syntes givetvis i årets sprakande festkväll. Dirigent Alexander Hanson ledde den makalösa orkestern genom en retrospektiv kavalkad och bjöd på musik från omtyckta uppsättningar.

Solister var Katarina Karnéus och Mia Karlsson, som vi senast mött i Orfeus och Eurydike, där Katarina sjöng Orfeus och Mia rollen som Amor. Peter Jöback bjöd på storslagna musikalnummer ur Guys and Dolls och Kristina från Duvemåla...

Läs mer och titta på fler bilder från festkvällen

_MG_7682Apsd
Peter Jöback både sjöng och berättade om glada minnen från sin tid på GöteborgsOperan.

Huvudsponsorer

GBGhamn_sponsorlogo
SKF_sponsorlogo
Volvo_sponsorlogo

Operasponsorer +

SAAB AB
AstraZeneca

Vill ert företag också bli sponsor och samarbetspartner till GöteborgsOperan?
Läs mer om de fyra olika nivåerna i vårt sponsorprogram.

Sponsorsamarbeten

Jessica Malmsten
Näringslivsansvarig
Tel. 031 10 80 28
E-post: jessica.malmsten@opera.se

VGR ©2015 GöteborgsOperan · Nyhetsbrev · Facebook · Sitemap · Om webbplatsen · Sök · Kontakta