Restaurang.

"Vi vill att det ska finnas något för alla. Från trerätters på linneduk i restaurangen till enklare menyer i våra barer och caféer."

"Våra gäster gillar den valfrihet som vi erbjuder", säger restaurangchef Kristina Hauge. "Att köket till stor del är ekologiskt har fått mycket positiv respons."

Nästan 40 procent av alla råvaror som köps in till GöteborgsOperans kök är ekologiska eller närproducerade. Det ger en levande meny, som varierar lite från säsong till säsong.


Välkommen till SommarVerandan på GöteborgsOperan. 10 jun - 17 aug

Bakgrund Sommarverandan

SommarVerandan är GöteborgsOperans uteservering med toppläge längs Södra Älvstranden. Molnfria dagar skiner solen över verandan ända till kvällningen. Med operahuset som fond och båtlivet på Göta Älv som skådespel kan du luta dig tillbaka och njuta av goda drycker och vår sommarmeny, komponerad utifrån säsongens finaste råvaror. Vi erbjuder såväl luncher som middagar och enklare rätter. Restaurangen har platser både ute och inne.

Läs menyn här


GöteborgsOperan fixar festen.

Även föreställningsfria kvällar kan GöteborgsOperan bjuda på fest och glam. Guldbaggegalan, dopet av Ostindiefararen och World Childhood Foundations tioårsjubileum är alla exempel på evenemang GöteborgsOperan arrangerat.

restaurang

Öppettider


Restaurangen öppnar två och en halv timmar före föreställningen (vid matinéer gäller särskilda öppettider. För information ring 031-13 13 00).

Lunch vardagar 11.30-14.00.

OperaBaren öppnar två timmar före föreställningen. Helabonnerat vid premiärer. Stängt vid matinéer.


CocktailBaren och caféerna öppnar en timme före föreställningen.


Spelplan

Se vilka föreställningar som är aktuella denna säsong samt datum och tider i vår spelplan.

Kontakt

Hovmästare
031-13 13 00
Boka bord

VGR ©2014 GöteborgsOperan · Nyhetsbrev · Facebook · Sitemap · Om webbplatsen · Sök · Kontakta