Våra barer.

Havsnära mingel. I operahuset finns två barer att välja mellan. Mingla en stund i CocktailBaren eller prova menyn och känn av stämningen i vår OperaBar.


CocktailBaren ligger på entréplan med utsikt över hamnen. Närheten till både restaurang och foajé har gjort CocktailBaren till en populär plats att mingla på. Gör din beställning en timme innan föreställningen så slipper du kö i pausen.

Operabar_0051_gritty_medA

Operans stjärna två trappor upp

OperaBaren nyinreddes 2009. Du hittar den två trappor upp, ovanför stora entrén. Vi öppnar två timmar innan föreställningen.

"OperaBaren har egen kock och erbjuder en härlig meny med bland annat den stående klassikern räksmörgås. Här finns även en särskild vinmeny med flera ovanliga märken på glas. Många av vinerna är ekologiskt eller biodynamiskt odlade", berättar Ousainou Mbye, hovmästare och sommelier på GöteborgsOperan.

Vill du äta i pausen så beställer du på plats, innan ridån går upp. Vill du bara ta ett glas går det självklart bra att beställa direkt över disk.

Operabar_0165_gritty_medA
Operabar_0111_gritty_medA

Söker ni något speciellt för nästa kund- eller personalaktivitet? Då är OperaBaren med alla dess möjligheter svaret.

Baren ligger vackert, har exklusiv inredning och spatiösa lokaler som rymmer upp till 200 gäster vilket gör den idealisk för exempelvis After Work, jubileumsfiranden, formella mottagningar och exklusiva VIP-arrangemang.

Möjlighet till aktiviteter är flera - varför inte börja med att inta fördrinken här samtidigt som ni njuter av musikaliska nedslag med någon av husets musiker eller solister av absolut världsklass. Vill ni kunna nyttja miljön för exempelvis en presentation finns det ni behöver, som en liten scen, ljud- och mikrofonanläggning och visningsduk.

Köket premierar närproducerat och det finns ekologiska alternativ. Vår strävan är att ni ska få en angenäm upplevelse och allt från mat och dryck till service och engagemang är förstklassiskt.

Hör av er till oss om hur just ni vill ha det. Vi skräddarsyr ert event efter era önskemål.

Varmt välkomna!

Operabar_0105_Gritty_medA

GöteborgsOperans OperaBar erbjuder:

  • Kapacitet upp till 200 personer
  • Lättare mat och dryck
  • Solist och musikermedverkan
  • Konferencierer /entertainers
  • Liten uppbyggd scen
  • Ljud- och mikrofonanläggning
  • Möjlighet att visa bilder, filmer och presentationer
  • Guidningar på olika språk
  • Samtal om scenkonsten
Operabar_0189_gritty_medA

Öppettider

CocktailBaren öppnar en timme före föreställningen.

OperaBaren öppnar 2 timmar innan föreställning på GöteborgsOperans stora scen. Köket stänger 40 minuter innan föreställningsstart.

Helabonnerat vid premiärer.

Spelplan

Se vilka föreställningar som är aktuella denna säsong samt datum och tider i vår spelplan.

Kontakt

Restaurangbokningsservice
031-13 13 00

VGR ©2015 GöteborgsOperan · Nyhetsbrev · Facebook · Sitemap · Om webbplatsen · Sök · Kontakta