OperaBarmeny.

smaka_pa_operan

Meny för vår OperaBar

2014 / 2015

OperaBaren öppnar 2 timmar innan föreställning på GöteborgsOperans stora scen. Köket stänger 40 minuter innan föreställningsstart.

Pausbokningar inför kvällens föreställning tas emot på plats, från det att OperaBaren öppnar fram till föreställningsstart.

OperaBaren har 30 bokningsbara platser för matgäster innan föreställning på stora scenen. Bordsreservation tas emot via bokningsformulär eller restaurangens bokningsservice på tel. 031-131300

OperaBaren är helabonnerad vid premiärer.


Operans räksmörgås med MSC-märkta räkor på ekologiskt danskt rågbröd med pepparrots- och citronmajonnäs.

Liten 139:- / Stor 189:-

Operans risotto med karl-johanssvamp toppad med basilika och parmesan

219:-

Sallad med ankrillette, syltad pumpa, krispigt äpple och krämig körveldressing

179:-

Löjrom från vänern på råraka med syrad lök, creme fraiche och citron

139:-

Oxfiletartar med hemgjord senapsmajjo, friterad lök och kaprisbär

139:-

Tapas

  • Serrano
  • Salami
  • Operans picklade grönsaker
  • Marinerad manchego
  • Tapenade
  • Fourme d'ambert
  • Brillat Savarin
59:-/st

Chokladtryffel

49:-

Sorbetkula.

49:-

Crème brûlée

65:-

Öppettider

CocktailBaren öppnar en timme innan föreställningen.

OperaBaren öppnar två timmar innan föreställningen. Helabonnerad vid premiärer.

Förbeställning

Vill du beställa förfriskningar till pausen gör du det på plats och från en timme innan föreställningen.

VGR ©2014 GöteborgsOperan · Nyhetsbrev · Facebook · Sitemap · Om webbplatsen · Sök · Kontakta