OperaBarmeny.

smaka_pa_operan

Meny för vår OperaBar

2014 / 2015

OperaBaren öppnar 2 timmar innan föreställning på GöteborgsOperans stora scen. Köket stänger 40 minuter innan föreställningsstart.

Pausbokningar inför kvällens föreställning tas emot på plats, från det att OperaBaren öppnar fram till föreställningsstart.

OperaBaren har 30 bokningsbara platser för matgäster innan föreställning på stora scenen. Bordsreservation tas emot via bokningsformulär eller restaurangens bokningsservice på tel. 031-131300

OperaBaren är helabonnerad vid premiärer.


Operans räksmörgås med MSC-märkta räkor på ekologiskt danskt rågbröd med pepparrots- och citronmajonnäs.

Halv 139:- / Hel 189:-

Risotto Milanese med basilika och picklad tomat

219:-

Sallad med lammytterfile, rödbetor, puylinser och myntayougurt

179:-

Vänernlöjrom med västerbottenstoast, rödlök och gräddfil

139:-

Oxfilétartar med parmesanchips, kapris och ruccolapesto

139:-

Tapas

  • Örtmarinerade oliver
  • Confiterad anka med äpple och körvel
  • Tomatmarinerad parmesanost
  • Fourme d´Ambert
  • Salami
  • Serrano
59:-/st

Chokladmousse med kolasås och jordnötter

65:-

Hemmagjord chokladtryffel

49:-

Kvällens sorbetkula

49:-

Öppettider

CocktailBaren öppnar en timme innan föreställningen.

OperaBaren öppnar två timmar innan föreställningen. Helabonnerad vid premiärer.

Förbeställning

Vill du beställa förfriskningar till pausen gör du det på plats och från en timme innan föreställningen.

VGR ©2015 GöteborgsOperan · Nyhetsbrev · Facebook · Sitemap · Om webbplatsen · Sök · Kontakta