Lunchmeny.

OPERAN_1699

Serveras måndag till fredag 11.30-14.00. Sallad, kaffe, småkaka och frukt ingår alltid i priset.

Vi vill gynna ett hållbart fiske. Därför följer vi Miljöstyrningsrådets kriterier för fisk och skaldjur. Dessutom kontrolleras svenskfångad fisk mot Artdatabanken och, när det finns tillgängligt, köper vi fisk och skaldjur som är miljömärkt.

Läs mer om vår guidad tur och lunchpaket


Lunchmeny v. 39

Opera lunch

Dagens rätt (nedan) och veckans dessert.

159:-

Måndag

Köttfärslimpa med potatispuré, ragu på bacon och purjolök samt gräddsås och rårörda lingon.

På måndagar bjuder vi på något litet till kaffet.

119:-

Tisdag

Ugnsbakad MSC-märkt torskfilé med vitlöksfrästa champinjoner, dillslungad potatis och brynt smör.

119:-

Onsdag

Piccata på MSC-märkt sejfilé, serveras med krämig örtrisoni, ruccolasallad samt smörad tomat- och tryffelbuljong.

119:-

Torsdag

Halstrad laxfilé med grönsakspaella och aioli.

119:-

Fredag

Ciderbrässerad ekologisk fläskkarré med råstekt potatis, kålragu och äppelsky.

119:-

Veckans Dessert

Crème brûlée.

59:-

Veckans vegetariska

Canneloni fylld med spenat, soltorkad tomat och färskost, serveras med rostade rödbetor och pumpa samt salviasmörsås.

119:-

Veckans sallad

Glasnudelsallad med räkor, chili och koriander.

119:-

Veckans rekommendation

Sauté på ekologisk fläskfilé smaksatt med grönpeppar, paprika och grädde, serveras med potatispuré.

149:-

Alltid på Operan

Fisk- och skaldjurssoppa smaksatt med saffran och stjärnananis.

129:-

Operans räksmörgås med MSC-märkta räkor på ekologiskt danskt rågbröd med pepparrots- och citronmajonnäs.

159:-

Hemgjord ekologisk chokladtryffel.

29:-

Gruppmeny

För att boka gruppmeny måste ni vara ett sällskap om minst 20 personer.
Välj ett av nedanstående menyalternativ till hela gruppen

Sotad ekologisk fläskfilé med dagens tillbehör.

129:-

Halstrad laxfilé med dagens tillbehör.

129:-
VGR ©2014 GöteborgsOperan · Nyhetsbrev · Facebook · Sitemap · Om webbplatsen · Sök · Kontakta