Lunchmeny.

OPERAN_1699

Serveras måndag till fredag 11.30-14.00. Sallad, kaffe, chokladbit och frukt ingår alltid i priset.

Vi vill gynna ett hållbart fiske. Därför följer vi Miljöstyrningsrådets kriterier för fisk och skaldjur. Dessutom kontrolleras svenskfångad fisk mot Artdatabanken och, när det finns tillgängligt, köper vi fisk och skaldjur som är miljömärkt.

Läs mer om vår guidad tur och lunchpaket


Lunchmeny v. 16

Opera lunch

Dagens rätt (nedan) och veckans dessert.

159:-

Måndag

Hemgjorda ekologiska köttbullar med potatispuré, gräddsås och rårörda lingon.

På måndagar bjuder vi på något litet till kaffet.

119:-

Tisdag

Skaldjursbrässerad MSC-märkt torskfilé med potatis- och äppelterrin, sockerärtor och Sandefjordsås.

119:-

Onsdag

Osso buco på ekologiskt kycklinglår med risotto milanese och ruccolasallad.

119:-

Torsdag

Halstrad lax med dillstuvad potatis, sötsyrlig senapssås samt fänkål- och löksallad.

119:-

Fredag

STÄNGT.


Veckans Dessert

Sviss på vaniljglass, hallon och lakritsmaräng.

59:-

Veckans vegetariska

Couscousburgare med ost, chilidressing och bönsalsa, serveras med pommes frites.

119:-

Veckans sallad

MSC-märkta räkor, sockerärtor samt tomat- och cognacsdressing.

119:-

Veckans rekommendation

Boeuf Bourguignon på högrev med champinjoner, morötter och sidfläsk, serveras med potatispuré.

149:-

Alltid på Operan

Fisk- och skaldjurssoppa smaksatt med saffran och stjärnananis.

129:-

Operans räksmörgås med MSC-märkta räkor på ekologiskt danskt rågbröd med pepparrots- och citronmajonnäs.

159:-

Chokladpastej med mandarin- och vit chokladcylinder, rostade sesamfrön och minimaräng

69:-

Hembakt chokladtryffel.

29:-

Gruppmeny

För att boka gruppmeny måste ni vara ett sällskap om minst 20 personer.
Välj ett av nedanstående menyalternativ till hela gruppen

Sotad ekologisk fläskfilé med dagens tillbehör.

129:-

Halstrad laxfilé med dagens tillbehör.

129:-
VGR ©2014 GöteborgsOperan · Nyhetsbrev · Facebook · Sitemap · Om webbplatsen · Sök · Kontakta