Lunchmeny.

OPERAN_1699

Serveras måndag till fredag 11.30-14.00. Sallad, kaffe, småkaka och frukt ingår alltid i priset.

GöteborgsOperans Restaurang har allt sedan starten målmedvetet utvecklat sin miljöfilosofi. Detta arbete bekräftas av Nordens främsta miljömärkning: Svanen.

Läs mer om vår guidad tur och lunchpaket


Lunchmeny v. 49

Opera lunch

Dagens rätt (nedan) och veckans dessert.

159:-

Måndag

Biff Lindström på ekologisk nötfärs med rödvinssås, potatisgratäng och saltgurka.

På måndagar bjuder vi på något litet till kaffet.

119:-

Tisdag

Hasselnötsstekt MSC-märkt koljafilé med ljummen potatissallad och citrusyoghurt.

119:-

Onsdag

Soltorkad tomat-överbakad MSC-märkt torskfilé med krämig basilikapolenta, ragu på kronärtskocka, spenat och silverlök samt tryffelskum.

119:-

Torsdag

Timjanmarinerade fläsknoisetter med parmesanrisoni, svartpepparsky samt ragu på spetskål, linser och rödlök.

119:-

Fredag

Kyckling i vin med rödlök, ekologisk ostronskivling och rökt sidfläsk samt potatis-och rotselleripuré.

119:-

Veckans Dessert

Bärpaj med vaniljsås.

59:-

Veckans vegetariska

Krämig rödbetssoppa med getostpaj och honungsrostade valnötter.

119:-

Veckans sallad

Sallad med rostbiff, rotfrukter och dragondressing.

119:-

Veckans rekommendation

Lövbiff med kryddsmör, vitlöksslungade champinjoner och pommes frites.

149:-

Alltid på Operan

Fisk- och skaldjurssoppa smaksatt med saffran och stjärnananis.

129:-

Operans räksmörgås med MSC-märkta räkor på ekologiskt danskt rågbröd med pepparrots- och citronmajonnäs.

159:-

Hemgjord ekologisk chokladtryffel.

29:-

Gruppmeny

För att boka gruppmeny måste ni vara ett sällskap om minst 20 personer.
Välj ett av nedanstående menyalternativ till hela gruppen

Sotad ekologisk fläskfilé med dagens tillbehör.

129:-

Halstrad laxfilé med dagens tillbehör.

129:-
VGR ©2014 GöteborgsOperan · Nyhetsbrev · Facebook · Sitemap · Om webbplatsen · Sök · Kontakta