Lunchmeny.

OPERAN_1699

Serveras måndag till fredag 11.30-14.00. Sallad, kaffe, chokladbit och frukt ingår alltid i priset.

Vi vill gynna ett hållbart fiske. Därför följer vi Miljöstyrningsrådets kriterier för fisk och skaldjur. Dessutom kontrolleras svenskfångad fisk mot Artdatabanken och, när det finns tillgängligt, köper vi fisk och skaldjur som är miljömärkt.

Läs mer om vår guidad tur och lunchpaket


Lunchmeny v. 35

Opera lunch

Dagens rätt (nedan) och veckans dessert.

159:-

Måndag

Nötfärsbiff med potatismos smaksatt med timjan, salta gurktärningar, stekt svamp och söta lingon.

På måndagar bjuder vi på något litet till kaffet.

119:-

Tisdag

Panerad koljafilé med citronsås, syrlig fänkål- och löksallad samt kokt potatis.

119:-

Onsdag

Tandoorilaxfilé, rostad potatissallad med ajvar samt myntayoghurt.

119:-

Torsdag

Mandelbakad torskfilé med potatispuré, ärtor och skirat smör.

119:-

Fredag

Rostad tomat- och chilikyckling med ragu på bönor samt het tomatsås och vildris.

119:-

Veckans Dessert

Vaniljpannacotta med rabarberkompott.

59:-

Veckans vegetariska

Ädelostpaj med spenatsallad, bakat äpple och rostade valnötter.

119:-

Veckans sallad

Caesarsallad med bacon, krutonger och parmesan samt räkor eller kyckling.

119:-

Veckans rekommendation

Kalventrecôte med Carl-Johansvamprisotto, örtsallad och havtornsvinägrett.

149:-

Alltid på Operan

Fisk- och skaldjurssoppa smaksatt med saffran och stjärnananis.

129:-

Operans räksmörgås med MSC-märkta räkor på ekologiskt danskt rågbröd med pepparrots- och citronmajonnäs.

159:-

Hemgjord ekologisk chokladtryffel.

29:-

Gruppmeny

För att boka gruppmeny måste ni vara ett sällskap om minst 20 personer.
Välj ett av nedanstående menyalternativ till hela gruppen

Sotad ekologisk fläskfilé med dagens tillbehör.

129:-

Halstrad laxfilé med dagens tillbehör.

129:-
VGR ©2014 GöteborgsOperan · Nyhetsbrev · Facebook · Sitemap · Om webbplatsen · Sök · Kontakta