Restaurangmeny

RESTAURANGMENY

Välkommen att njuta av scenkonst, mat och dryck hos oss! Om du vill kan du äta förrätt och varmrätt före föreställningen och inta kaffe och dessert i pausen.

À LA CARTE-MENY
16/4 - 11/6 2015

Förrätter

Ankconfit med morotspuré, apelsin och szechuanpeppar
179:-

Sotad pilgrimsmusselceviche med granatäpple, vittoppig rädisa och surdegskrutonger
179:-

Krämig västerbottenpolenta med grillad bella verde och brynt lökbuljong
169:-

Varmrätter

Skinnhalstrad MSC-märkt torskrygg med potatisterrin smaksatt med prästost och ramslök, serveras med smörad skaldjursbuljong och primörer
295:-

Rödvinsbrässerad oxkind med mandelpotatispuré, picklad rödbeta, kapris och smålök
295:-

Auberginecrème med friterade quinoabollar, vit sparris, råstekt kronärtskocka samt  getost
285:-

Desserter

Jordgubb- och rabarbermousse serveras med kanel-och kardemummafudge samt pannkakscrisp
98:-

Pannacottacrème smaksatt med hasselnöt, kokosmarshmallows och mjölkchokladgelé
98:-

Operans urval av ostar med hemgjord marmelad samt frukt- och nötbröd
149:-

Köksmästaren rekommenderar

Ankconfit med morotspuré, apelsin och szechuanpeppar

Skinnhalstrad MSC-märkt torskrygg med potatisterrin smaksatt med prästost och ramslök, serveras med smörad skaldjursbuljong och primörer

Jordgubb- och rabarbermousse serveras med kanel-och kardemummafudge samt pannkakscrisp

535:-

GöteborgsOperans guldkväll

Förgyll ditt besök på GöteborgsOperan med vårt lyxiga paket Guldkväll:

- Ett glas mousserande vin före maten
- Köksmästarens rekommenderade trerättersmeny
- Vinpaket (utvalt av GöteborgsOperans sommelier)
- Kaffe med chokladtryffel

895:-

Öppettider

Restaurangen öppnar två och en halv timma före föreställningen (dock ej vid matinéer).

Kontakt

Restaurangbokningsservice, 031-13 13 00

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen