Restaurangmeny

RESTAURANGMENY

Välkommen att njuta av scenkonst, mat och dryck hos oss! Om du vill kan du äta förrätt och varmrätt före föreställningen och inta kaffe och dessert i pausen.

À la carte-meny
21/1 - 15/4 2015

Förrätter

Gravad Fröya lax med gurkterrin, persilja och brynt smör
179:-

Örtstekt lammytterfilé med kastanjecrème, brysselkål och rökta hasselnötter
179:-

Blomkålsroyal med äppelmust, dill och pepparrot
169:-

Varmrätter

Hjortytterfilé med röstiterrin, morot- och persiljerotscrème samt rödvinssås smaksatt med svartpeppar och lingon
295:-

Skinnhalstrad, citronrimmad MSC-märkt sejrygg med brandadekrokett, smörsås smaksatt med krasse och spenat samt crudité på selleri och gurka
295:-

Variation på Karljohansvamp:
Fylld ravioli i Karljohansvampsbuljong med rotfrukter och puylinser
Rökt tryffelomelett med skum på Karljohansvamp
285:-

Dessert

Blåbärspannacotta med björnbärsmaräng och hallonkakssmulor
98:-

Vit choklad- och amarettobavaroise med blodapelsinband och mandel
98:-

Operans urval av ostar serveras med marmelad samt frukt- och nötbröd
149:-

Kaffegodis
69:-

Köksmästaren rekommenderar

Gravad Fröya lax med gurkterrin, persilja och brynt smör

Hjortytterfilé med röstiterrin, morot- och persiljerotscrème samt rödvinssås smaksatt med svartpeppar och lingon

Blåbärspannacotta med björnbärsmaräng och hallonkakssmulor

535:-

GöteborgsOperans guldkväll

Förgyll ditt besök på GöteborgsOperan med vårt lyxiga paket Guldkväll:

- Ett glas mousserande vin före maten
- Köksmästarens rekommenderade trerättersmeny
- Vinpaket (utvalt av GöteborgsOperans sommelier)
- Kaffe med chokladtryffel

895:-

Öppettider

Restaurangen öppnar två och en halv timma före föreställningen (dock ej vid matinéer).

Kontakt

Restaurangbokningsservice, 031-13 13 00

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031-10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031-13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av