Abonnemang 2018/2019

Abon|nemang 2018/2019

Välj fantasin. Säkra säsongens oförglömliga upplevelser. 

Scenkonst är förvandlingskonst. Att uppleva scenkonst tillsammans med andra är att ta ett steg in i en förunderlig värld. En dimension där fantasin blir verklighet och verkligheten är fantastisk. 

Välkommen in i vår dimension, där naturlagar upphävs, vatten svämmar över alla bräddar och den som skövlar miljön straffas av gudarna. 

Disneys musikal Ringaren i Notre Dame. Den svidande vackra operan Madame Butterfly. Den mytomspunna operan Rhenguldet. Pampiga körverket Carmina Burana. Danskompaniets svindlande publikfavoriter Skid och Decadance Gothenburg. Säsongen 2018/2019 är till brädden fylld av skimrande tragik, efterlängtad hämnd, oväntade hjältar och hisnande utmaningar. 

Bejaka nyfikenheten i dig och passa på att se något du inte trodde att du skulle våga eller vilja uppleva. Gör det tillsammans med andra – vänner, nya bekantskaper eller familjen.

Abonnentförmåner

Ombokningsskydd ingår i alla abonnemang. Skyddet innebär att du fram till dagen före föreställningen kan boka om dina biljetter till en annan föreställning av samma uppsättning (i mån av plats).

Läs mer om abonnentförmånerna här

Ditt val

Välj din fantasi. Skapa ditt eget upplevelsepaket.

Välj vad du vill se och när du vill göra det med vårt flexibla abonnemang Ditt val.

Som abonnent säkrar du din plats till säsongens oförglömliga upplevelser. Du får också speciella förmåner hos oss och våra samarbetspartners och möjlighet att byta föreställningsdag, eftersom ombokningsskydd alltid ingår.

Skapa ditt eget abonnemang själv

50%

Är du 28 år eller yngre?

Då betalar du alltid 50 % av abonnemangspriserna.
För mer information ring biljettkassan på tel 031–13 13 00

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen