Programprenumeration

Program|prenumeration

Det finns olika paketeringar att välja på – tre fasta paket och ett flexibelt för Ditt val. 

Att läsa föreställningsprogrammet före ditt besök är ett bra sätt att göra din upplevelse ännu större. Programmen, som är späckade med fakta, merläsning och föreställningsbilder, är ett utmärkt sätt att förbereda dig – och hjälpa minnet på traven i efterhand.   

Köp gärna till en programprenumeration till ditt abonnemang. Det finns olika paketeringar att välja på – tre fasta paket och ett flexibelt för Ditt val. Beställ din prenumeration via formuläret längst ner på sidan.

Programprenumeration – Ditt val

Du väljer själv vilka program du önskar i din prenumeration. Programmen skickas efter varje uppsättnings premiär. Se formuläret för listan över program.

Observera att program till följande uppsättningar är gratis, och inte skickas per post utan kan hämtas i foajén på föreställningsdagen: Wagner, Elgar, Mendelssohn; Trettondagskonsert med bal; La ville morte; En julsaga; Blue Planet, Planet Earth, Frozen Planet; 1970 - the final concert

  Programprenumeration dans, 220kr

  Inkluderar program till: Virus/Love, Autodance & Solo echo, Stoic, Beyond

  Beställ programprenumeration här

  Abonnemang 2019/2020

  Jag vill beställa

  Välj de program du vill ha från listan nedan:

  Kontaktuppgifter

  Jag samtycker till att GöteborgsOperan sparar mina kontaktuppgifter i ett register i enlighet med GöteborgsOperans personuppgiftspolicy, så att de kan genomföra beställningen och kontakta mig vid behov.
  Läs vår personuppgiftspolicy här
  *
  *
  *
  *
  *
  *

  Kontakta oss

  Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
  Telefon (växel) 031–10 80 00
  Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

  Följ oss:

  GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen