Bästa publik
GöteborgsOperans fysiska salonger är stängda fram t.o.m. 8 januari. Detta gäller även restaurang, café och barer. Vi ses i de digitala salongerna! Läs mer

Grupp- och företagspaket

Grupp- och företags|paket

Musikquiz, sånglektion, guidad tur och mycket mer - vi på GöteborgsOperan erbjuder företag och grupper flera spännande aktiviteter.


Sätt guldkant på ditt besök! Kombinera er aktivitet med föreställning med något extra för dina anställda, dina kunder eller varför inte tillsammans med några vänner.

Kontakta oss för att få veta mer.

Aktiviteterna

Musikquiz

Välkommen till en underhållande frågesport med musik och sång! Vem skrev? Vem sjöng? Vilket instrument användes? Egen (exklusiv) musikquiz hålls för ert sällskap.

Pris
3750 kr ink moms per grupp
Max 50 personer per grupp


Gör en förfrågan:

Ring oss på 031-13 13 00

Mejla oss

Lunchpaket

En tur bakom kulisserna och tvårätters lunch på GöteborgsOperan. Ett alternativ för er som vill förlägga en enklare men rolig aktivitet med era kunder, anställda eller vänner mitt på dagen.

GÄLLER MÅNDAG – FREDAG
12.00–13.00 – Tur bakom kulisserna
13.00 – Tvårätters lunch

Pris
220 kr per person, inkl moms
Minimum antal deltagare, 10 st.

Boka lunchpaket:

Ring oss på 031-13 13 00   Välj att få prata med Restaurangen

Mejla oss

Sånglektion

Prova på att sjunga. Du och ditt sällskap får en lektion i hur ni värmer upp rösten och hur ni får fram ljuva toner som ni inte trodde att ni hade.

En rolig tillställning som också ökar förståelsen för det som sker på scen. Kombinera gärna sånglektionen med en föreställning!

Pris
3750 kr ink moms per grupp
Max 50 personer per grupp


Boka sånglektion:

Ring oss på 031-13 13 00

Mejla oss

I operans värld

En spännande och lärorik operaintroduktion. Vi tar med er på en underhållande och lärorik resa genom operans historia och landar i nuet – kvällens föreställning. Med den nya kunskapen lovar vi att ni kommer få ut ännu mer av föreställningen.

En rolig tillställning som också ökar förståelsen för det som sker på scen. Kombinera gärna I operans värld med en föreställning!

Pris
Egen (exklusiv) introduktion hålls för ert sällskap 30 min innan föreställningen börjar. Enhetspris gäller för max 50 personer 3 750 kr inkl moms per grupp (3 000 kr exkl moms).

Vill ni att vi kommer till er?
Vi skräddarsyr gärna aktiviteten utifrån era önskemål. Kontakta oss för mer information.

Boka opera introduktion:

Ring oss på 031-13 13 00

Mejla oss

Guidad tur bakom kulisserna

Vem styr de 1 100 strålkastarna? Vad döljer sig i de hemliga gångarna? Hur jobbar en inspicient? Och varför blir det plötsligt blackout på Stora scenen? Svaren får du på den guidade turen.

Kombinera gärna rundturen med en föreställning! Egen (exklusiv) rundtur i operahuset hålls för ert sällskap. 70 kr/ person inkl moms och minst 10 deltagare.

Ring oss på 031-13 13 00

Mejla oss

Teaterverkstad

En teaterworkshop med improvisation och kreativitet. En rolig aktivitet för arbetsgruppen, där man får lösa sin uppgift med kreativitet och samarbete.

Pris
3750 kr ink moms per grupp
Max 50 personer per grupp


Boka teaterverkstad:

Ring oss på 031-13 13 00

Mejla oss

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen