Bästa publik
GöteborgsOperans fysiska salonger är stängda fram t.o.m. 8 januari. Detta gäller även restaurang, café och barer. Vi ses i de digitala salongerna! Läs mer

Presentkort

Presentkort

En gåva fylld med upplevelser. Överraska dina nära och kära med ett presentkort där de själva får välja vilken upplevelse de önskar.

Har du ett presentkort som förfaller 12/3 - 31/12 2020 kontakta GöteborgsOperan på tel 031-13 13 00 eller biljetter@opera.se

Storslagna musikalnummer, modern dans och hänförande operasång – allt ryms i ett presentkort från GöteborgsOperan. Varje säsong är späckad med kittlande upplevelser inom opera, dans, musikal och konsert. Ett besök i operahuset är en minnesvärd upplevelse.

Presentkortet kan användas som betalning för biljetter och program till alla föreställningar och konserter på opera.se, i biljettkassan samt i GöteborgsOperans Restaurang. Om du, vid köp på opera.se, inte utnyttjar hela beloppet får du kvarvarande belopp mejlat till dig på ett presentkort som pdf. Presentkortet är giltigt i 2 år från utskriftsdatum. Det kan inte lösas in mot kontanter.  

Köp presentkort här

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen