Bästa publik
GöteborgsOperans fysiska salonger är stängda fram t.o.m. 31 mars 2021. Detta gäller även restaurang, café och barer. Vi ses i de digitala salongerna! Läs mer
Sista speldatum för denna uppsättning har passerats.

Klicka här för att se säsongens aktuella produktioner.

JULTRAD-I-TRION

En stjärna faller. Julshow för hela familjen.

Välkommen att fira in julen med oss på GöteborgsOperan. Vi bjuder in till ett musikaliskt äventyr med överraskningar, humor och extra allt, för alla åldrar.

Julen är i fara!

Efter förra årets dundersuccé ställer vi återigen vårt hopp till N.U.S.T. (Nordpolens underrättelse- och säkerhetstjänst) att ställa allt tillrätta.

Vi utlovar klassisk julmusik, opera och musikalpärlor i symfonisk skrud. Dans och komisk tajming – men också ett stråk av allvar. För mitt bland julstress och förväntningar är det lätt att julens budskap går förlorat. Men kanske kan det här musikaliska äventyret få oss att hitta tillbaka till det som julen verkligen handlar om?

Även julen 2015 tar sig Duratrion an uppdraget att dra igång julstämningen. Till sin hjälp har de GöteborgsOperans kör, barnkör, orkester och solister.  

Duratrion består av Tobias Ahlsell, David Lundqvist och Anders Wängdahl. Alla tre är sångare och skådespelare som har medverkat i flera av GöteborgsOperans musikaluppsättningar, denna säsong i Crazy for you.

GöteborgsOperans Kör och Diskantkör är med och skapar julstämning i foajén redan före föreställningen. (Diskantkören bara på helgföreställningar)

#jultraditrion

RESTAURANGERBJUDANDE FÖR BARN UPP TILL 12 ÅR

Välj mellan köttbullar och mos eller stekt panerad spätta med remouladsås
inkl. måltidsdryck och en glass efter maten.
89kr

Boka bord via tel. 031-13 13 00 eller vår bordsbokning formulär

Menyer för vuxna finns här

Ge bort en upplevelse!

Julklappar från GöteborgsOperan innehåller upplevelser att längta efter att få vara med om och efteråt minnas. I år har vi tagit fram fyra olika biljettpaket. Allt för att göra det enklare för dig att ge. 

Köp dina julklappar här

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen