Bästa publik
GöteborgsOperans fysiska salonger är stängda fram t.o.m. 31 mars 2021. Detta gäller även restaurang, café och barer. Vi ses i de digitala salongerna! Läs mer
Sista speldatum för denna uppsättning har passerats.

Klicka här för att se säsongens aktuella produktioner.

Lördagskonserter i Skövde

  • Konsert
  • 18 apr 2020, Skövdescenen, Skövde.
  • Längd: 1 timme.

Lördagskonserter i Skövde

Möt GöteborgsOperans musiker och sångare i ett annorlunda och trivsamt format.

Fri entré, biljetter delas ut samma dag kl 12.45.

Våren 2020 bjuder vi på tre lördagskonserter. Njut av en timmes sång och musik och kanske en kopp kaffe med dopp!  Fri entré.

Konserterna startar klockan 14.00. Kaffeserveringen öppnar kl 13.00.

Biljetter(2 st/pers) delas ut från kl 12.45, vid entrédörren till Skövdescenen, Eric Ugglas plats i Skövde.  OBS begränsat antal biljetter.

Lördagen den 18 april kl 14.00 *INSTÄLLT*

Vårens föreställningar är inställda

Biljettkassa och lunchrestaurang håller tills vidare öppet med begränsade öppettider.


Tidigare konserter, våren 2020


Lördagen den 7 mars 

Passion  

Skådespelerskan och sångerskan Olivia Stevens i en personlig och humoristisk berättelse om en artists jakt på harmoni och revansch. Musiken är ett pärlband av sånger från Broadway-musikaler som Cabaret, Chess, West side story, och guldkorn från Leonard Cohens repertoar. 

“Passion är en föreställning om mitt liv som skådespelare och artist. Om mina drömmar. Om med och motgång. Jag tror att det liknar ditt liv, även om jag bär scenkostym och du går i dina egna kläder. För drömmar och passioner är något vi alla delar. Kom, låt oss dela våra drömmar till tonerna av världens bästa låtar.” Olivia StevensLördag 15 februari

Skönsång med stråkkvartett och trumpet

Ett utsökt program med arior för sopran av bland andra Puccini, och vackra stycken för stråkkvartett av bland andra Haydn. Bland höjdpunkterna hittar du ”O mio babbino caro” – en av världens mest kända arior – och Soluppgångskvartetten av Haydn. 

Medverkande: Gabriella Locatelli (sopran), Erik Mattisson (trumpet), Øyvor Volle (violin), Karin Berggren (violin), Floor Felëus (viola), Giacomo Torlontano (cello)


Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen