Bästa publik
GöteborgsOperans fysiska salonger är stängda fram t.o.m. 31 mars 2021. Detta gäller även restaurang, café och barer. Vi ses i de digitala salongerna! Läs mer
Sista speldatum för denna uppsättning har passerats.

Klicka här för att se säsongens aktuella produktioner.

Relaxed performance

  • Övrigt
  • 9 maj 2020, Lilla scenen.
  • Längd: 40 minuter.

Relaxed performance

”Relaxed performance” är en konsertform som är särskilt anpassad för publik som av olika anledningar tycker att det är svårt att gå på en vanlig föreställning. 

På GöteborgsOperan kan du uppleva Relaxed performance med olika teman flera gånger per säsong – alltid med konsten och tillgängligheten i fokus.

Under Relaxed performance råder en avslappnad inställning till rörelser och ljud bland publiken. Du kan röra dig, dansa, sjunga eller bara lyssna. Det är enkelt att ta sig in och ut så att du kan välja om du vill vara med framför scenen eller utanför. 

Konceptet Relaxed performance finns på många konserthus världen över. I Sverige var Göteborgs Symfoniker på Göteborgs Konserthus först ut. Från och med januari 2020 samarbetar GöteborgsOperan och Göteborgs Symfoniker med Relaxed performances. 

Söndag 9 maj, kl 12.30
Oliver

Allsång till kända melodier med enkel koreografi som du kan göra på den nivå du själv vill, inspirerat av historien om Oliver Twist och vår musikal ”Oliver!
Speltid ca 40 minuter.

Medverkande: musikalartister och barn samt musiker ur GöteborgsOperans Orkester.

GöteborgsOperan Lilla scenen
Fri entré med biljett, via länken nedan

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen