Bästa publik
GöteborgsOperans fysiska salonger är stängda fram t.o.m. 31 mars 2021. Detta gäller även restaurang, café och barer. Vi ses i de digitala salongerna! Läs mer

Skapadagar

Inställd hösten 2020
  • Övrigt
  • Lilla scenen.

Biljettsläpp meddelas senare

Skapadagar

Inspirerande dagar för dig som är nyfiken.

Skapadagar på GöteborgsOperan är ett ypperligt tillfälle för dig som är nyfiken på musik, sång, musikdramatik och dans att ta reda på mer. Du kan delta och uppleva, inspirera och inspireras. 

Skapadagar genomförs två gånger varje säsong och innehåller något för alla åldrar. Det mesta sker på Lilla scenen. Programpunkter kan tillkomma.

Program
5–14 mars 2021

Fredagshäng
5 mars

En skön kväll för alla mellan 15 och 25 år som gillar att umgås med musik och dans. Tar du med ett instrument kan det bli jam, och dansgolvet är öppet. Fri entré (begränsat antal platser).

Relaxed performance
6 mars

Relaxed performance är en konsertform särskilt anpassad för publik som av olika anledningar tycker att det är svårt att gå på en vanlig föreställning. Det råder en avslappnad inställning till rörelser och ljud i publiken, som får röra sig, dansa, sjunga eller bara lyssna. Det är enkelt att ta sig in och ut.

Relaxed performance ges på många konserthus världen över och har i flera år funnits på Göteborgs Konserthus. Från och med januari 2020 samarbetar GöteborgsOperan och Göteborgs Symfoniker kring konceptet.

Öppen scen
8 mars

Sjung, läs dikter, dansa, spela instrument! Alla uppträdanden är välkomna när Skapa bjuder in till en kväll då allt kan hända. Fri entré (begränsat antal platser).

Ungdomsbiennalen Angered
13 & 14 mars

I samverkan med GöteborgsOperan spelar ungdomar från Kulturskolan Angered en föreställning med musik, dans och teater.

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen