Trettondagskonsert med bal

5 januari 2019
Köp biljett

Trettondags|konsert med bal

Vive Offenbach!

Upplev en oförglömlig trettondagsafton, till brädden fylld av fantastisk musik och smakfull mat och dryck. En magisk vinterkväll vars skräddarsydda konsert är en hyllning till 200-årsjubilaren och operettmästaren Jacques Offenbach. Efter konserten förvandlas Stora scenen till en balsal. Där bjuder först GöteborgsOperans Wienerkapell upp till dans, för att sedan lämna över taktpinnen till Stardust Big Swing Band med gästartister. I dansens virvlar syns frackar, smokingar, hellånga sidenklänningar, svarta fodral och kiltar – klä dig i det du tycker är vackert!

Mat & dryck

Du väljer själv om du vill toppa kvällen med någonting gott från GöteborgsOperans specialkomponerade menyer före eller efter konserten. Restaurangen, OperaBaren och caféerna har varsin meny som publiceras på denna sida då Trettondagsafton närmar sig. De flesta matalternativen måste förbokas, och vi rekommenderar dig att göra det i god tid.

Ditt val

Du kan välja Trettondagskonsert med bal i vårt flexibla abonnemang Ditt val.

Som abonnent får du också speciella förmåner hos oss och våra samarbetspartners och möjlighet att byta föreställningsdag, eftersom ombokningsskydd alltid ingår.

LÄS MER OCH KÖP ditt ABONNEMANG HÄR

Danskurser

Lär dig grunderna i foxtrot och vals. GöteborgsOperans Trettondagskonsert med bal besöks av en bred publik. Vissa kan vartenda steg i dansen medan andra uppfinner stegen allteftersom. Förra årets kurser var mycket populära och vi kommer även i år att hålla ett antal nybörjarkurser i foxtrot och vals. Här får du chansen att lära dig grunderna.

Danskursen ges på Lilla Scenen vid fyra tillfällen:

  • onsdag 2/1, kl. 18 & 19.30
  • torsdag 3/1, kl. 18 & 19.30

Kursen måste förbokas, på tfn 031-13 13 00. 100 kr per person och tillfälle.

5 januari 2019

#GO13dagsafton

Spelplan

januari 2019

lör 5/1
19:00
Stora scenen 
Bara en föreställning

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen