Vårens föreställningar är inställda
Biljettkassa, lunchrestaurang och Sommarverandan håller tills vidare öppet med begränsade öppettider.

Läs informationen här

Trettondagskonsert med bal

Köp biljett

Trettondagskonsert med bal

Endast det bästa är gott nog.

En del av Göteborgs 400-årsjubileum.

Upplev en oförglömlig trettondagsafton, till brädden fylld av fantastisk musik och smakfull mat och dryck. Vinterkvällens skräddarsydda konsert är en magnifik hyllning till vår 400-årsjubilerande stad. Den humoristiska Duratrion – musikalartisterna Tobias Ahlsell, David Lundqvist och Anders Wängdahl – guidar genom den göteborgska festen. De tre står även för sången, tillsammans med sopranen Kerstin Avemo och musikalartisterna Karin Mårtensson Ghods, Åsa Sjöblom och Micaela Sjöstedt.

Efter konserten förvandlas Stora scenen till en balsal. Där bjuder först GöteborgsOperans Wienerkapell upp till dans, och lämnar sedan över taktpinnen till Stardust Big Swing Band med gästartister. I dansens virvlar syns frackar, smo­kingar, hellånga sidenklänningar, svarta fodral och kiltar – klä dig i det du tycker är vackert!

Du väljer själv om du vill toppa kvällen med någonting gott, före eller efter konserten. Restaurangen, Operabaren och caféerna har olika menyer. De flesta matalternativen måste förbokas, och vi rekommenderar dig att göra det i god tid.

Se Trettondagsmenyn och boka bord

I samband med Trettondagskonsert med bal erbjuds också danskurser där du kan lära dig grunderna (eller bättra på dina kunskaper) i foxtrot och vals.

Håll utkik på denna sida för uppdaterad information om menyer och danskurser.

Spelplan

januari 2021

Tis 5/1
19:00
Stora scenen 
Bara en föreställning

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen