Vårens föreställningar är inställda
Biljettkassa, lunchrestaurang och Sommarverandan håller tills vidare öppet med begränsade öppettider.

Läs informationen här

Instagram-tävling

 Instagram-tävling

Ska du gå på Trettondagskonsert med bal? Missa då inte att vara med i vår Instagram-tävling: ta den snyggaste balbilden och du har chansen att vinna 2 biljetter till musikalen ”Oliver!”

#GO13dagsafton

 

Vinterkvällens skräddarsydda konsert är en mäktig upplevelse med kända körstycken ur opera och musikal. De 46 operasångarna i GöteborgsOperans Kör tar andan ur dig med stycken som spänner från den ömsinta ”Påskhymnen” ur operan Cavalleria rusticana till den pampiga ”Fångarnas kör” ur Nabucco.  Dirigent är Tecwyn Evans.

Efter konserten förvandlas Stora scenen till en balsal. Där bjuder först GöteborgsOperans Wienerkapell upp till dans, för att sedan lämna över taktpinnen till Stardust Big Swing Band med gästartister. I dansens virvlar syns frackar, smokingar, hellånga sidenklänningar, svarta fodral och kiltar – klä dig i det du tycker är vackert!


Så här tävlar du:

1. Följ @goteborgsoperan på instagram 

2. Ta en bild på dig själv eller på dig och dina vänner under GöteborgsOperans Trettondagskonsert med bal. Ladda upp bilden på Instagram (öppen profil krävs) och tagga den med ‪#GO13dagsafton

3. Klart!

Villkor:

  • Bilden ska tas under Trettondagskonsert med bal  den 5 januari 2020.
  • Alla som deltar måste vara över 18 år.
  • Du måste följa @goteborgsoperan på instagram och använda hashtaggen #GO13dagsafton i kommentarsfältet.
  • Ladda upp din bild senast 2020-01-06 kl. 12.00
  • Juryn består av GöteborgsOperans tävlingskommitté. Juryns beslut kan ej överklagas. Tävlingen pågår tom 2020-01-06 kl. 12.00. Ev. vinstskatt betalas av vinnare. Vinnaren kontaktas via Instagram av GöteborgsOperan.

    Fullständiga villkor 

Oliver!

Musikal av Lionel Bart

Fredrik Benke Rydmans version av den klassiska Dickens-musikalen.

Oliver! Trailer

Den hemlöse pojken Oliver Twist lever ett hårt liv. Han kastas mellan människor och nya situationer, hopp och förtvivlan. Så snart en vänlig själ dyker upp händer något som tvingar honom tillbaka ner på botten igen. Men även där finns värme och godhet, om än i tvetydig skepnad. Som den luttrade Nancy, som riskerar sitt liv för att hjälpa Oliver. Och råskinnet Fagin, ledare för det kriminella gäng som Oliver luras in i. Vem går att lita på? 

Läs allt om Oliver!

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen