Aktuellt

Publicerad 25 juni 2018

Workshops med dansare från GöteborgsOperans Danskompani

Vill du vara med på workshops med dansare från GöteborgsOperans Danskompani?

Är du mellan 16 och 19 år?
Älskar du dans, eller är ovan men nyfiken?
Är du intresserad av digitalt berättande?
Gillar du att dela med dig av dina tankar och idéer?

Vi söker dig som vill få en inblick i hur vi arbetar med samtida dans och berättande.

Workshoparna pågår mellan september 2018 och juni 2019, mestadels på GöteborgsOperan i centrala Göteborg, och vi söker dig som vill vara med hela vägen.

Tillsammans kommer vi att utforska olika sätt att arbeta med dans, improvisation och koreografi. Workshoparna är till stor del kopplade till tematiken i det nya dansverket Ministeriet för olösta känslor, av koreografen Jo Strømgren, som har världspremiär den 12 april 2019.

Du som deltar i workshoparna blir också en del av en referensgrupp som undersöker olika sätt att sprida berättelser digitalt om dans och tematiken i verket.

Vi ser gärna en blandning av deltagare som älskar dans och andra som är mer ovana vid konstformen, men nyfikna på att upptäcka den genom direkt möte med våra dansare.

Vi kommer även att arbeta med digitalt berättande och ser därför gärna en blandning av ungdomar som är nyfikna på att utforska dansen tillsammans med andra ungdomar och att reflektera tillsammans och dela med sig av sina tankar och erfarenheter.

Skicka din intresseanmälan till marknad@opera.se, skriv "Workshops" i ämnesfältet. Vi behöver din anmälan senast den 31 augusti 2018.


Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen