Bästa publik
GöteborgsOperans fysiska salonger är stängda fram t.o.m. 31 mars 2021. Detta gäller även restaurang, café och barer. Vi ses i de digitala salongerna! Läs mer

Aktuellt

Publicerad 19 maj 2020

Digital familjefoajé

På grund av coronapandemin gör vi nu en digital familjefoajé, men precis som vanligt är du varmt välkommen att vara med - och precis som vanligt kostar det inget. På opera.se från den 23 maj.

Upplevelser för ditt barn och dig när ni vill.

Dansa med din bebis i parken eller kryp upp i soffan med nallen och lillebror. Du och ditt barn bestämmer själva var, när och hur ni vill besöka vår digitala familjefoajé.

Våra familjefoajéer är tillfällen då barn och unga kan dansa, sjunga, lyssna, pyssla och lära sig mer om alla konstformer som finns på GöteborgsOperan. Exempel på aktiviteter är Sjung med barnkören och Dansa med bebis. Familjefoajé äger rum två gånger per säsong

Guidad tur

Följ med när Hanna Brehmer förvandlas till Rakel från minimusikalen “Rakel och Oraklet”! Det blir en filmad tur genom operahuset där ni får möta några av dem som arbetar i våra ateljéer och verkstäder.

Sång och Saga

Se ett klipp från “Rakel och Oraklet”, vår spännande minimusikal om vänskap, svek och förlåtelse. Medverkar gör Anders Wängdahl, som spelar Viktor och som har skrivit manus och regisserat, Per Larsson som har skrivit musiken och självklart Rakel själv, som till vardags heter Hanna Brehmer.

Sjunga i kör

Lyssna och sjung med i en sångstund med barn ur GöteborgsOperans Barnkör. Är du nyfiken på hur det är att sjunga i GöteborgsOperans Barnkör? Barnen sjunger och berättar underledning av körledare och dirigent Birgitta Mannerström Molin.

Dansa med bebis

Angelina Allen i GöteborgsOperans Danskompani leder er genom uppvärmning och dansövningar som kan göras med barnvagnen som stöd. En dansstund som vill inspirera föräldrar att dansa med sin bebis både utomhus och inomhus. Inga förkunskaper behövs.

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen