Lediga tjänster & auditioner

Lediga tjänster & auditioner

Vi är alltid intresserade av kompetenta medarbetare, både på scenen och i andra delar av huset. Välkommen med din ansökan.

Ljudtekniker

Sista ansökningsdag 28 november 2018

mer ino och ansökan

Konstnärlig chef Opera/drama

GöteborgsOperan AB söker en konstnärlig chef Opera/drama som kan presentera en tydlig konstnärlig vision i linje med vårt uppdrag.

Sista ansökningsdag 2 december.

Mer info och ansökan

Audition: GöteborgsOperans Danskompani

Sista ansökningsdag 9 december

Mer info och ansökan

Stämledare slagverk & alt stl slagverk

Sista ansökningsdag 1 januari 2019

Mer info och ansökan

Kallskänka

Sista ansökningsdag 1 januari 2019

Mer info och ansökan

Finns det inga lediga tjänster
som du är intresserad av?

Är du intresserad av tjänster inom teaterteknik, tillverkning, administration, foajé eller restaurang? Här kan du skicka en intresseanmälan och registrera ditt CV genom rektyteringsystemet Varbi.

Registrera din spontanansökan i Varbi här  

Vill du lämna en intresseanmälan till de konstnärliga avdelningarna såsom dans, opera, musikal och orkester, var vänlig och mejla personal@opera.se

GöteborgsOperan är ett modernt och nytänkande operahus som kännetecknas av professionalism och engagemang. Visionen är att bli ett av norra Europas ledande operahus. Vi arbetar med en bred repertoar av opera, modern dans, musikal och konsert. GöteborgsOperan AB är ett helägt bolag inom Västra Götalandsregionen med ca 500 årsanställda och är en viktig del i regionens utveckling. På Stora och Lilla scenen samt i regionen ges totalt ca 400 föreställningar per år för ca 225 000 besökare. Vi omsätter ca 450 miljoner kronor där ca 25 % är egenfinansiering. GöteborgsOperan är en mångkulturell arbetsplats med ungefär lika många kvinnor som män anställda.

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen