Administrativ chef kören

Administrativ chef kören

Sista ansökningsdag 24 juni 2018

GöteborgsOperan är ett operahus med professionella och engagerade medarbetare, avancerad teknik, komplex organisation och ett effektivt projektorienterat arbetssätt där grunden är opera, dans och musikal. GöteborgsOperan är en personalintensiv arbetsplats med många produktioner på gång samtidigt vilket ger tillfälle till många spännande möten och ett nära samarbete mellan verksamhetens olika avdelningar.

Vi söker en administrativ chef till GöteborgsOperans kör som består av 46 korister. Som administrativ chef har du ansvar för områden som planering, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Du ansvarar också för facklig samverkan samt övrig samverkan i linjen och kollektivavtal och andra avtalsfrågor är en viktig del av tjänsten.

Du rapporterar till administrativ chef Opera/drama och du ingår i ledningsgrupp Opera/drama.

Du har ett mycket nära samarbete med kormästaren som är körens konstnärliga ledare. Det finns tydliga ansvarsområden mellan befattningarna men också många beröringspunkter där det är av stor vikt att kormästare och administrativ chef samråder.

Det är en operativ chefstjänst som ställer stora krav på ledarförmåga men också en mycket god administrativ förmåga. Samordning, samverkan och planering kräver ett nära samarbete med olika avdelningar i verksamheten, facket och samarbetspartners och det är viktigt att du är kommunikativ, tydlig och lösningsorienterad i samarbetet med interna och externa samarbetspartners.

Vi söker dig som har

  • Akademisk examen gärna med beteendevetenskaplig inriktning eller motsvarande kunskaper. 
  • Minst 2 års erfarenhet av chefs- och ledarskap och det är meriterande om du har erfarenhet av personalansvar eller chefskap inom teater- och musikinstitution.
  • Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska, gärna ytterligare språk

Som ledare är du synlig, närvarande och du är stödjande i ditt förhållningssätt och har en god social kompetens som kännetecknas av tolerans och respekt mot andra. Du är tydlig och rak i kommunikationen och ger feedback som syftar till utveckling och bidrar till ett bra samarbetsklimat. Du är bra på att lyssna och kan skapa förtroende genom en hög integritet. Du är ansvarfull och strukturerad och du trivs i en kreativ miljö med många olika typer av arbetsuppgifter och du är bra på att prioritera när det behövs. 

Vi förutsätter att du har ett intresse och engagemang för de konstarter som huset representerar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Tillträde 1 oktober eller enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag är 24 juni.

Ansök här

Observera att vi tar endast emot ansökningar via vårt online rekryteringssystem, som du når via länken nedan:

lämna din ansökan här

Vill du veta mer?

Vid frågor om tjänsten kontakta:

Lena Vedin Almung
Administrativ chef Opera/drama
tfn 031-10 80 91

Åsa Wigren
HR-specialist
tfn 031-10 81 65

Facklig företrädare:
Matilda Holmberg, Teaterförbundet, 031-10 80 00 vxl
Henrik Andersson, Symf , 031-10 80 00 vxl
Saga Stokholm, Ledarna, 031-10 80 00 vxl

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen