Gruppchef El & Scenmaskin

Gruppchef El & Scenmaskin

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och dokumenterad vana att leda team med olika specialkompetenser.

Sista ansökningsdag 15 juli 2018

Teknik

GöteborgsOperans vision - Ett av norra Europas ledande operahus. Ett modernt och nytänkande operahus som kännetecknas av professionalism och engagemang. Vi arbetar med en bred repertoar av opera, dans och musikal och är en viktig aktör i regionens utveckling. GöteborgsOperan AB är ett helägt bolag inom Västra Götalandsregionen med ca 500 årsanställda. Totalt ges på Stora och Lilla scenen samt i regionen ca 300 föreställningar per år för ca 250 000 besökare. Vi omsätter ca 450 miljoner. GöteborgsOperan är en mångkulturell arbetsplats med ungefär lika många kvinnor som män anställda.

FM (Facility Management) är en serviceorganisation som bistår GöteborgsOperans kärnverksamhet. Vi hanterar allt från inomhusklimat, transporter, scenteknik, el, brandskydd, och lokalvård, till kunnigt, vänligt och sakligt bemötande i GöteborgsOperans personalentré.

Vi söker nu en gruppchef med intresse för tekniken i konsten! Vi erbjuder en stimulerande miljö där resultatet av ditt arbete emellanåt kan få direkt påverkan på det som sker på scenen. GöteborgsOperan har en mycket avancerad teknik med stora krav på tillförlitlighet och särskild anpassning till teaterverksamheten. Som gruppchef för El & Scenmaskin kommer du att arbeta med ett mycket kompetent och motiverat team som jobbar med drift och systemunderhåll på elektriska och avancerade scentekniska installationer. Du förväntas vara en innovativ yrkesperson som gärna tar sig an svåra tekniska problem då ditt team kommer att vara involverade i att ta fram innovativa lösningar i den sceniska miljön och i fastigheten.

Vi söker dig som har:
Goda ledaregenskaper och dokumenterad vana att leda team med olika specialkompetenser.

En utbildning motsvarande minst högskoleingenjör/El/Elektronik med faktisk kompetens motsvarande minst El och Energiprogrammet (EE) med inriktning automation. Du har flera års erfarenhet av underhållsarbete på systemnivå i större system, gärna inom teatersystem, avancerad fastighetsdrift eller industrisektorn. Du har arbetat med och har stor erfarenhet av sammansatta system bestående av el, mjukvara, elektronik, hydraulik och mekanik. Du är van vid att självständigt planera, genomföra och dokumenterar dina projekt med hjälp av olika IT verktyg.

Kvalifikationer
- Dokumenterad ledarskapserfarenhet.
- Minst 5 års erfarenhet av avancerad industriautomation, fastighetsdrift, eller likvärdigt.
- Kunskaper inom områden som el, styrsystem, mekanik och hydraulik.
- God vana av arbete med olika PC-verktyg.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande är
Auktorisation för lågspänning (AL)
Kunskaper inom automation i komplexa system
Kännedom om Lågspänningsdirektivet, riskbedömningar, performance levels, maskindirektivet och CE märkning.

Som person är du analytisk, logisk, van vid att hålla många bollar i luften och har lätt att samarbeta med andra. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och tycker om att jobba med teknik i alla dess former. Du lyssnar gärna på andra för att få nya idéer och är heller inte rädd för att kavla upp ärmarna när det så behövs.

GöteborgsOperan är en mångkulturell arbetsplats med människor från hela världen, vi eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan
Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt online rekryteringssystem Varbi/Mynetwork, som du når via länken nedan:

Ansök här

Sista ansökningsdag är den 15 juli 2018.
Beräknat tillträde September 2018 eller enligt överenskommelse.
Tjänsten är ett en tillsvidareanställning på heltid, 100%.
Vi tillämpar provanställning, 6 månader.

Kontakt
Håkan Jönsson , 031-10 82 34
Maria Karlsdotter Josefsson, 031-10 80 75

Facklig företrädare
Teaterförbundet Mathias Berntsson, 031-10 82 95
Ledarna Molle Molin, 031-108156


Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen