Ljudtekniker

Ljudtekniker

Visstidsanställning 3-6 månader (100%)

Sista ansökningsdag 28 november 2018

GöteborgsOperans vision - ett av norra Europas ledande operahus. Ett modernt och nytänkande operahus som kännetecknas av professionalism och engagemang. Vi arbetar med en bred repertoar av opera, dans och musikal och är en viktig aktör i regionens utveckling. GöteborgsOperan AB är ett helägt bolag inom Västra Götalandsregionen med ca 500 årsanställda. Totalt ges på Stora och Lilla scenen samt i regionen ca 400 föreställningar per år för ca 225 000 besökare. Vi omsätter ca 450 miljoner kronor där ca 25 % är egenfinansiering. GöteborgsOperan är en mångkulturell arbetsplats med ungefär lika många kvinnor som män anställda.

Vi söker en vikarie till en av våra duktiga medarbetare. Du kommer bli en av fem ljudtekniker som tillsammans med inspicienter och påklädare bildar avdelningen Inspicient, ljud och påklädare.

Avdelningen är direkt kopplad till föreställningen. Genom alla repetitioner bistår vi dirigenten, ljuddesignern och regissören, så att varje föreställning lever enligt den skapade tekniska och konstnärliga idén. I musikal är ljudet alltid förstärkt, och ljudteknik utnyttjas mer och mer även inom dans och opera. Det förbättrar hörbarheten för både publiken och de som agerar på scenen.

Arbetsuppgifter
Som ljudtekniker på GöteborgsOperan arbetar du med livemixning, opera/musikal och dansproduktion, ljudinstallation och enklare service/felsökning. I arbetet kan ingå resor inom Sverige och utomlands i samband med turnerande verksamhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning i ljudteknik på högskolenivå t.ex. från Luleå tekniska universitet och/eller minst fem års bred erfarenhet som ljudtekniker, gärna inom teaterbranschen. Erfarenhet av arbete som teatertekniker är meriterande.

Som person är du samarbetsinriktad och initiativtagande. Du trivs i en aktiv och kreativ miljö och tycker om att arbeta i team, samtidigt som du har en god förmåga att arbeta självständigt. Vi fäster stor vikt på sociala färdigheter.

Villkor
Schemaläggning är möjlig sex dagar per vecka, dag/kväll och helg.
Vi planerar att hålla intervjuerna för tjänsten eftermiddagar under vecka 49.

GöteborgsOperan eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför vår verksamhet. Därför ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här


För ytterligare frågor kontakta:
Per Hansson, Enhetschef, sem till 19/11, 031 10 81 77
Dennis Barkevall, Ljudtekniker, 031 10 81 74
Annelis Munk Johansson, 031 10 80 75

Facklig företrädare

Frida Goodrich, facklig repr Teaterförbundet, 031 10 81 36

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen