Restaurangbiträde

Restaurangbiträde

Restaurang

Sista ansökningsdag 12 augusti 2018

I fantastiska lokaler i operahusets vackra foajé finns GöteborgsOperans restaurang, i en kreativ och offentlig miljö med många gäster i omlopp.

Under restaurangens paraply finns många olika verksamheter. Här serveras lunch på vardagar, à la carte i samband med föreställning, OperaBaren med egen meny och vid tillfälle arrangeras större evenemang och banketter. Sommartid öppnar vi populära Sommerverandan med bästa solläget vid älvens strand. GöteborgsOperans restaurang är Svanenmärkt och ett stort miljöengagemang genomsyrar det dagliga arbetet.

Vi söker dig som är serviceinriktad, sätter gästens bästa i fokus och som vill vara delaktig i att skapa en fulländad upplevelse för våra kollegor som äter i personalmatsalen.

Du gillar att arbeta självständigt i ett högt tempo samtidigt som du har god samarbetsförmåga och är mån om att arbetet fungerar väl i arbetsteamet. Som person är du initiativrik, flexibel och har ett gott humör. Vi erbjuder ett spännande arbete, med bra arbetstider och förmånliga avtal, i en kreativ och offentlig miljö med många gäster i omlopp.

Du som söker skall ha minst 3 års dokumenterad yrkeserfarenhet av mathantering och servering. Samt kassavana.

GöteborgsOperan eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten. Att du har intresse för de konstarter huset representerar är av stort värde.

Arbetet är förlagt både dag-, helg- och kvällstid och Teaterförbundets kollektivavtal gäller. Tjänsten är ett vikariat med start 17/9—31/12 2018 med möjlighet till förlängning.

Sista ansökningsdag är den 12/8.
Intervjuer sker löpande.

För ansökan

Vi tar emot ansökningar via vårt online rekryteringssystem, som du når via följande länk:

Ansök här

För ytterligare frågor:

Restaurangchef
Kristina Hauge
tfn 031-10 82 11

HR-specialist
Josefin Swedberg Migas
tfn 031-10 80 62

Facklig representant, Teaterförbundet
Simon Engmalm
tfn 031-10 80 00 vxl

GöteborgsOperan är ett modernt och nytänkande operahus som kännetecknas av professionalism och engagemang. Visionen är att bli ett av norra Europas ledande operahus. Vi arbetar med en bred repertoar av opera, modern dans, musikal och konsert. GöteborgsOperan AB är ett helägt bolag inom Västra Götalandsregionen med ca 500 årsanställda och är en viktig del i regionens utveckling. På Stora och Lilla scenen samt i regionen ges totalt ca 400 föreställningar per år för ca 225 000 besökare. Vi omsätter ca 450 miljoner kronor där ca 25 % är egenfinansiering. GöteborgsOperan är en mångkulturell arbetsplats med ungefär lika många kvinnor som män anställda.

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen