Bästa publik
GöteborgsOperans fysiska salonger är stängda fram t.o.m. 8 januari. Detta gäller även restaurang, café och barer. Vi ses i de digitala salongerna! Läs mer

Om företaget

Om företaget

GöteborgsOperan är ett helägd aktiebolag inom Västra Götalandsregionen och vi har ett uppdrag: att ge alla invånare tillgång till opera, dans och musikal. För att nå en större publik och locka fler till operahuset turnerar GöteborgsOperan och ger konserter runt om i regionen.

”Med stora föreställningar övertygar GöteborgsOperan gång på gång. Man satsar både på klassiska operaföreställningar, moderna baletter och publikdragande musikaler. Och kvalitén är alltid hög.”ALLTOMGOTEBORG.SE

Ett tydligt miljöfokus

Miljön är en hjärtefråga för GöteborgsOperan. Vår miljötanke syns i stort som smått. Allt från vilken typ av färg vi använder i dekorverkstan till vilka råvaror som köps in till restaurangen. Vi har några eldsjälar i huset som aktivt driver miljöfrågan och följer upp arbetet årligen. Alla som jobbar här erbjuds en grundläggande miljöutbildning.

Läs mer om vårt miljöarbete

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet och få information om våra föreställningar och vad som händer i och omkring operahuset direkt till din e-post.

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen