Vårens föreställningar är inställda
Biljettkassa, lunchrestaurang och Sommarverandan håller tills vidare öppet med begränsade öppettider.

Läs informationen här

Om oss

David Lundqvist

David Lundqvist är musikalartist, utbildad vid Högskolan för scen och musik i Göteborg och har setts på GöteborgsOperans scen i en rad uppsättningar, bl.a som Monsieur Firmin i The Phantom of the Opera, Saint Aphrodisius i Ringaren i Notre Dame, Margaret Mead i Hair, Robertson Ay i Mary Poppins, Gottigottgott i Guys and Dolls, Sheldrake i Sunset Boulevard och Lank Hawkins i Crazy for you. Lundqvist medverkade även som Vespone i Kärlek på lur på turné i Västra Götaland.

På Wermland Opera har Lundqvist bl. a. sjungit titelrollen i Shrek - the musical, Beadle Bamford i Sweeney Todd, den Gamla damen i Bernsteins Candide samt Mr Lyons i Blodsbröder.

På Malmö Opera har man kunnat se honom i roller som Agatha Trunchbull i Matilda, Monsieur Thenardier i Les Misérables, Magaldi i Evita samt Liebeslieder/Fredrik Egerman i Sondheims Sommarnattens leende.

David Lundqvist är dessutom en tredjedel av underhållningsgruppen Duratrion som skrivit och medverkat i GöteborgsOperans julshower Jultrad-i-trion och En julsaga.

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen