Bästa publik
GöteborgsOperans fysiska salonger är stängda fram t.o.m. 31 mars 2021. Detta gäller även restaurang, café och barer. Vi ses i de digitala salongerna! Läs mer

Om oss

Jonas Landström

Jonas Landström, baryton, har varit anställd i GöteborgsOperans kör sedan 1989.

Han har han även sjungit en mängd roller på GöteborgsOperan såsom Styrmannen i Tristan och Isolde, Styrmannen i Kristina från Duvemåla, Sjökaptenen i Manon Lescaut, Smeden i Döda huset, Charles och Poliskonstapeln i My Fair Lady, Mr. Guppy och Birdseller i Sweeney Toddv, Onkel Yakusidé och onkel Bonzo i Madame Butterfly, Malkolm i Makkbett, Tjänaren i Macbeth², Christiano i Gustaf III/Maskeradbalen, Fiorello i Barberaren från Sevilla, Sagrestano och Sciarrone i Tosca, Greve Ceprano i Rigoletto, Båtsmannen i Herr Arnes penningar, Talaren i Trollflöjten, Albert i Judinnan.

På Wermland Opera har Jonas Landström gjort Combeferre i Les Miserables och Billy Budrow i Absolut Rodgers & Hammerstein.

Jonas Landström har haft roller som skådespelare vid Göteborgs Stadsteater, bland annat Crispin i Drottningens juvelsmycke samt medverkat vid konserter och skivinspelningar med Göteborgs Symfoniker.

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen