Bästa publik
GöteborgsOperans fysiska salonger är stängda fram t.o.m. 31 mars 2021. Detta gäller även restaurang, café och barer. Vi ses i de digitala salongerna! Läs mer

Om oss

Kajsa Reingardt

Kajsa Reingardt är skådespelare, musikalartist, sångerska och regissör.

Hon är utbildad på Teaterhögskolan i Malmö. Hon debuterade som Hedvig i "Vildanden" på Malmö stadsteater 1980. På samma teater spelade hon sedan bl.a. Nora i "Ett Dockhem", titelrollen i "Anne Frank" och Nina i "Måsen". Dessa år var hon även verksam i Malmös tv-ensemble och medverkade bl.a. i "Yngsjömordet och Esarparen" i serien "Skånska mord".

1992 flyttade Kajsa Reingardt till Stockholm där hon debuterade som Desdemona i "Othello". Hon ingår numera i Stockholms stadsteaters fasta ensemble. Kajsa Reingardt har genom åren gästspelat på bl.a. Dramaten, Teater Brunnsgatan Fyra, Malmö Opera och Oscarsteatern.

I musikalsammanhang har vi kunnat se Kajsa som Avril/Mallory i "City of Angels", Mrs Johnston i "Blodsbröder" på Malmö Opera, Madame Emery i "Paraplyerna i Cherbourg", Mama Morton i "Chicago", Mormor Edna i "Billy Elliot" på Stockholms stadsteater och Olga i "Såsom i Himmelen" på Oscarsteatern. Kajsa Reingardt har också gjort flera sångprogram på Stockholms stadsteater där hon bl.a. tolkat Cole Porter och Cornelis Vreeswijk.

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen