Bästa publik
GöteborgsOperans fysiska salonger är stängda fram t.o.m. 31 mars 2021. Detta gäller även restaurang, café och barer. Vi ses i de digitala salongerna! Läs mer

Om oss

Lars Hjertner

Lars Hjertner är musikalartist, utbildad vid Calle Flygare Teaterskola och Kulturama och anställd vid GöteborgsOperan sedan 2002. På GöteborgsOperan har Lars haft roller i en mängd föreställningar såsom Alvin i Mitt livs berättelse, Prospero i Return to the forbidden planet, Hushovmästaren i Ariadne på Naxos, Lilleman i Stoppa Världen!, Lumière i Skönheten och odjuret, Fred i Kiss me Kate, titelrollen i Chaplin, Regissören i Lasse-Majas detektivbyrå och Operamysteriet, Carmencita Rockefeller, Kristina från Duvemåla, Crazy for you, Jultrad-i-trion och Hamlet.

Under sina år som anställd vid Länsteatern i Skaraborg medverkade Lars bl.a. i Arsenik och gamla spetsar, Maratondansen och Grease. På Oscarsteatern har han gjort inhopp i titelrollen i Cyrano och under arton somrar gjorde han rollen som Mats Ersson i Himlaspelet.

Lars Hjertner har också gjort en Bellmankonsert, Hvila vid denna källa, tillsammans med Det Norske Blåensemble i Halden. Han är dessutom en flitigt anlitad konferencier och han turnerar också med enmansföreställningen Änglaknäpp i egen regi. På tv har Lars bl.a. setts i SVT:s serie Vår tid är nu i rollen som Doktor Boman.

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen