Fortsatt stängt
Fortsatt stängt på GöteborgsOperan p.g.a. skärpta lokala allmänna råd. Läs mer

Om oss

Martin Redhe Nord

Martin Redhe Nord är musikalartist, utbildad vid Balettakademien i Göteborg. Han har haft roller i musikaler som Mamma Mia på Cirkus i Stockholm, Cats och High School Musical på Nöjesteatern i Malmö samt West Side Story på Norrlandsoperan. Han har även medverkat i Romeo och Julia på Göta Lejon, Cabaret på Uppsala och Stockholms Stadsteater, samt nu senast i Book of Mormon på Chinateatern där han även var inhoppare för rollen som Äldste Cunningham.

Martin Redhe Nord medverkade som sidekick till Lena Philipsson i hennes jubileumsföreställning Min drömshow som spelades både på Cirkus i Stockholm samt på Rondo i Göteborg. Han har genom Folkets Hus och parker turnerat med barnföreställningen Sagan om det prickiga snabeldjuret och är sedan flera år tillbaka en av de normalstörda skådespelarna i Glada Hudikteatern och har medverkat i deras uppsättningar av Elvis och Trollkarlen från Oz.

2013 medverkade han i den fasta huskören i Melodifestivalen och har släppt låtar under artistnamnet ”Drillpojken” på Spotify. Han jobbar också som röstskådespelare och har bland annat gett svensk röst till den snälle Benjamin Clawhauser i Disneyfilmen Zootropolis.

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen