Alla föreställningar i augusti och september är inställda
För att förhindra smittspridningen av det nya coronaviruset ställer vi in all publik verksamhet fram till och med 30 september.

Läs mer

Om oss

Martin Redhe Nord

Martin Redhe Nord är musikalartist, utbildad vid Balettakademien i Göteborg. Han har haft roller i musikaler som Mamma Mia på Cirkus i Stockholm, Cats och High School Musical på Nöjesteatern i Malmö samt West Side Story på Norrlandsoperan. Han har även medverkat i Romeo och Julia på Göta Lejon, Cabaret på Uppsala och Stockholms Stadsteater, samt nu senast i Book of Mormon på Chinateatern där han även var inhoppare för rollen som Äldste Cunningham.

Martin Redhe Nord medverkade som sidekick till Lena Philipsson i hennes jubileumsföreställning Min drömshow som spelades både på Cirkus i Stockholm samt på Rondo i Göteborg. Han har genom Folkets Hus och parker turnerat med barnföreställningen Sagan om det prickiga snabeldjuret och är sedan flera år tillbaka en av de normalstörda skådespelarna i Glada Hudikteatern och har medverkat i deras uppsättningar av Elvis och Trollkarlen från Oz.

2013 medverkade han i den fasta huskören i Melodifestivalen och har släppt låtar under artistnamnet ”Drillpojken” på Spotify. Han jobbar också som röstskådespelare och har bland annat gett svensk röst till den snälle Benjamin Clawhauser i Disneyfilmen Zootropolis.

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen