Vårens föreställningar är inställda
Biljettkassa, lunchrestaurang och Sommarverandan håller tills vidare öppet med begränsade öppettider.

Läs informationen här

Om oss

Mattias Palm

Mattias är utbildad på musikalprogrammet på Teaterhögskolan i Göteborg. Han debuterade som regissör 2013 med A chorus line på Balettakademien. Därefter har han regisserat Bokstavligt talat på Teater Aftonstjärnan, Skönheten och Odjuret, The Producers, My Fair Lady och Annie på Säffleoperan, Komedi och tragedi i kammarformat och Håll käften och sjung! på Högskolan för scen och musik, Enleveringen ur seraljen för Opera Warberg och Spring awakening på Balettakademien i Stockholm.

År 2018 regisserade han Spelman på taket, med Mikael Samuelson i huvudrollen på SäffleOperan. 2019 regisserade han den nyskrivna musikalen Närmare kanten på Högskolan för scen och musik. Musikalen, med musik och sångtext av Martin Schaub och Patrick Rydman och manus av Mattias Palm, var beställd och skapad av Stiftelsen Gyllenkroken.

Mattias har varit biträdande regissör för Sondheims Assassins på Södra Teatern, RENT på Högskolan för scen och musik, Great expectations på Folkoperan, Figaros bröllop och Den listiga lilla räven på NorrlandsOperan, Rokokomaskineriet på Drottningholms Slottsteater samt Carmen, Norma och Boris Gudonov på GöteborgsOperan.

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen