Alla föreställningar i augusti och september är inställda
För att förhindra smittspridningen av det nya coronaviruset ställer vi in all publik verksamhet fram till och med 30 september.

Läs mer

Om oss

Max Webster

Max Webster är biträdande regissör på The Old Vic Theatre i London. För Old Vic har han regisserat tre världspremiärer - Ingmar Bergmans Fanny och Alexander, Cover My Tracks och Dr. Seuss' The Lorax, som också spelades på Royal Alexandra Theatre i Toronto, San Diego Old Globe och Minneapolis Children's Theatre i USA.

Andra produktioner är Glada änkan på English National Opera, Som ni behagar och Trettondagsafton på Regent's Park Open Air, Fruktbarhetens hav och Mary Stuart på Parco i Tokyo, Djungelboken på Fiery Angel och på turné i Storbritannien, Roald Dahls Herr och fru Slusk på Leicester Curve, En vintersaga på Edinburgh Lyceum, Owen Wingrave med British Youth Opera, Mycket väsen för ingenting på Globe Theatre, Shostakovits Hamlet på City of London Sinfonia, Orlando, To Kill a Mockingbird och My Young and Foolish Heart på Manchester Royal Exchange, James och jättepersikan och My Generation på Leeds Playhouse, Den kaukasiska kritcirkeln på Aarohan Theatre i Nepal, samt Carnival Under Rainbow & Feast Kakulu på Hilton Arts Festival. 2019 regisserade han världspremiären för Yann Martels Berättelsen om Pi på Sheffield Crucible.

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen