Bästa publik
GöteborgsOperans fysiska salonger är stängda fram t.o.m. 31 mars 2021. Detta gäller även restaurang, café och barer. Vi ses i de digitala salongerna! Läs mer

Om oss

Mia Ringblom Hjertner

Mia Ringblom Hjertner är utbildad vid Balettakademiens musikallinje i Göteborg. Hon har medverkat i Les misérables i Köpenhamn och My fair lady på Oscarsteatern i Stockholm. På Länsteatern i Skaraborg har hon bl a spelat Huldran i Trätornas träsk, Rizzo i Grease och Rosemary i Maratondansen.

På GöteborgsOperan har hon sjungit titelrollen i barnoperorna Junker Nils av Eka och Blodeuwedd samt medverkat i Lindgatan 5 och Skönheten och odjuret. Hon har även gjort Columbia i The rocky horror show, Mamman i Bröderna Lejonhjärta, den kvinnliga huvudrollen i I nöd och lust och Erik & Eva, titelrollen i Marilyn Monroe – människa och myt samt Katie Nanna i Mary Poppins.

Mellan 2009 och 2014 var Mia Ringblom Hjertner ansvarig för GöteborgsOperan Unga, Opera/ drama inom vars ramar hon bl a startade upp Barnkören och Sagofoajén samt svarade för koncept och regi i ungdomsproduktionerna Lova & Sam, En amputerad själ, Kärlek är ... och Mobbad? samt till familjekonserterna Tjolahopp, tjolahej! och Nu börjar det!.

Mia Ringblom Hjertner har även regisserat barnoperan Min mamma är en drake, musikteatern Lite Lennart och operamusikalen LasseMajas Detektivbyrå Operamysteriet.

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen