Bästa publik
GöteborgsOperans fysiska salonger är stängda fram t.o.m. 8 januari. Detta gäller även restaurang, café och barer. Vi ses i de digitala salongerna! Läs mer

Om oss

Mike Gamble

Mike Gamble kommer från USA där han har en utbildning från Drexel University. har en varierad utbildning och erfarenhet från olika stilar, genre och performanceformat där han blandat tekniker och teaterproduktioner med reklam där han använt sina skiftande erfarenheter från dans med influenser från Västafrikanska, hiphop, modern, jazz, house och breaking.

Mike har också uppträtt med Gwendolyn Bye och Dance Del Bello danskompani, var en del av Marshall Dance Company I Dunhamn och har varit aktiv i nöjesindustrin I Los Angeles och har medverkat och koreograferat tv, musikvideor och reklam med artister som Leela James, Chris Cornell, “Panic! at the Disco” och “India Arie”, med företag som Target, Nike, Apple / iPod och Reebok. Han har också koreograferat ett Emmy-nominerat barnprogram.

2009 flyttade han till Göteborg och har sedan dess undervisat, koreograferat och uppträtt I både Skandinavien och I resten av världen. Han återvände till scenen 2013-2014 då han medverkade i “La cage aux folle” på GöteborgsOperan, följt av “Hairspray” på TIvoli i Köpenhamn, i “Kinky Boots” och “Tänk om” på Malmö Opera i hitmusikalen “The Book of Mormon” på Det Ny Teater. Han har också turnérat I Danmark med musikalen “Ghost”.

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen