Alla föreställningar i augusti och september är inställda
För att förhindra smittspridningen av det nya coronaviruset ställer vi in all publik verksamhet fram till och med 30 september.

Läs mer

Om oss

Natallia Salavei

Mezzosopranen Natallia Salavei är född i Minsk i Vitryssland men bor sedan 2012 i Sverige och är anställd i GöteborgsOperans Kör. Hon har studerat vid Vitrysslands Universitet för kultur och konst under Natallia Rudneva. Hon har också en magisterexamen i sångpedagogik och en solistutbildning vid Maimonidesakademin i Moskva under Nadezhda Krasnaja, där hon också har arbetat som sångpedagog. Hon gjorde sin slutexamen i titelrollen i Carmen och som Mamma Lucia i Cavalleria Rusticana Mascagni. Hon har också arbetat tillsammans med röstpedagogen Antonio Carangelo.

Natallia Salavei har varit anställd som både korist och solist vid Vitrysslands nationella opera och där gjort roller som Laura i Tjajkovskijs Iolanta, Flora i La traviata och Olga i Eugen Onegin. Hennes operarepertoar inkluderar också Cherubin i Figaros bröllop, Marfa i Chovansjtjina, Lel i Snöbruden, Konchakovna i Furst Igor, Amneris i Aida och Ulrika i Maskeradbalen. Natallia har också medverkat vid en mängd konserter och mässor.

På GöteborgsOperan har hon haft flera uppdrag som cover, som Clothilde i Norma, Mamma i Monstret i labyrinten, Mamma Lucia i Cavalleria rusticana.

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen