Bästa publik
GöteborgsOperans fysiska salonger är stängda fram t.o.m. 8 januari. Detta gäller även restaurang, café och barer. Vi ses i de digitala salongerna! Läs mer

Om oss

Siw Erixon

Siw Erixon är skådespelare och musikalartist och utbildad på Teaterhögskolan i Malmö. Hon har sedan examen 1985 varit verksam som frilans över hela landet och spelat i olika genrer och på teatrar som Malmö Opera, Malmö Stadsteater, Göteborgs Stadsteater och Uppsala Stadsteater och synts i en lång rad uppsättningar bl. a i musikaler som ”Spelman på taket”, ”Zorba”, ”Candide” och ”Allt eller inget”. På GöteborgsOperan har hon tidigare gjort rollen som Mrs Potts i ”Skönheten och Odjuret”.

Vidare har hon medverkat i uppsättningar som ”Fanny och Alexander”, ”Linje Lusta”, ”Jobba för två”, ”Jumpy”, ”Medealand”, ”Egenmäktigt Förfarande” och ”Pang i Bygget”. Framför kameran har hon bl.a. medverkat i ”Gåsmamman”, ”Modus”, ”Höök” , ”Starke Man” , ”Farliga Drömmar”, ”Hinsehäxan” och senast i serien ”Heder”.

Våren 2019 turnerade hon med Riksteaterns uppsättning ”Man får väl ställa upp”.

Det är andra gången hon medverkar i en uppsättning av Cabaret, första gången var 1994 då hon gjorde rollen som Sally Bowles.

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen