Alla föreställningar i augusti och september är inställda
För att förhindra smittspridningen av det nya coronaviruset ställer vi in all publik verksamhet fram till och med 30 september.

Läs mer

Om oss

Teresa Indebetou

Teresa Indebetou, kompositör, är pianist, kompositör och sångerska, bosatt i Göteborg. Hon tog examen som pianopedagog på Musikhögskolan i Göteborg, där hon även studerat komposition.

Hon har gjort flera turnésamarbeten med med Kultur i Väst, Musik i Halland samt Musikcentrum Väst – både med Teresa Indebetou Band och andra konstellationer.

På GöteborgsOperan har hon tidigare medverkat som pianist i barnproduktionerna Lilla Trollflöjten, Tummelisa, Näktergalen, Lilla Svansjön och Kärlek är. I den sistnämnda var hon även kompositör och medagerande. Hon spelar också ofta vid auditions och repetitioner - såväl på GöteborgsOperan, som på till exempel Dansforum, Balettakademien samt Musikallinjen på HSM.

Hon har varit kapellmästare för en mängd musikaler, senast i A Chorus Line på Balettakademien i Göteborg 2013. På Borås Stadsteater har hon varit pianist/kompositör i flera musikteaterproduktioner, senast i Tyra Sventon i London 2010-2011.

Kompositör i mobbad, premiär 2013

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen