Bästa publik
GöteborgsOperans fysiska salonger är stängda fram t.o.m. 8 januari. Detta gäller även restaurang, café och barer. Vi ses i de digitala salongerna! Läs mer

Om oss

Viktor Stener

Viktor Stener är en pianist från Vänersborg, utbildad på Kungliga musikhögskolan, Högskolan för scen och musik i Göteborg, och Barratt Dues musikkinstitutt i Oslo. Sedan 2012 är han bosatt i Göteborg och är verksam som kapellmästare, solist, kammarmusiker, och ackompanjatör på frilansbasis.

2012 och 2013 fick Viktor Kungliga musikaliska akademins nationella stipendium som riktar sig till unga pianister i Sverige och kvalificerades sedan till Solistpriset, Sveriges största tävling för unga klassiska musiker.

2016 var Viktor med och grundade Pianosällskapet i Väst, en ideell förening med fokus på att föra vidare den klassiska pianomusiken genom att arrangera konserter där unga pianister får en chans att uppträda. Musikalintresset tog fart på Varbergs teater 2013 då han spelade sin första musikal. Vidare har han arbetat på Balettakademien i Göteborgs musikalutbildning. Han har nu ett tjugotal musikalproduktioner bakom sig som kapellmästare och ackompanjatör.

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen