Om oss

Zillah & Totte

Buktalerskan Zillah och hennes kaxiga apa Totte är vid det här laget en välkänd duo med flera hundra föreställningar, en världsmästartitel, eget TV-program på TV4 och ett musikalbum i ryggen. Zillah är 20 år och har drömt om att bli buktalare sen den tidiga barndomen, en konst som hon nu bemästrar till fullo.

Sedan vinsten i Talang 2007 i TV4 har de hunnit med mycket, bla är Zillah & Totte stolta innehavare av titeln Grand Champion of the World sen de vann kategorin Varité i världens största talangjakt i USA sommaren 2008. Men det var bara början. I december 2008 kom duon ut med ett musikalbum med originalmusik och det första avsnittet av den egna talkshowen ”Ap-TV med Zillah & Totte” började sändas på TV4. Albumet höll sig kvar på topplistan i hela 12 veckor, och under hösten 2009 sänds den tredje reprisomgången av TV-serien. Nu har en helt ny säsong med duon spelats in och kommer att sändas på TV4 med start i januari.

Förutom en miljonpublik på Internet och alla de som sett Zillah & Totte på TV så är det på scener runt om i landet som den populära duon möter sin publik. Med bländande teknik, fingertoppskänsla och ödmjuk framtoning har de gjort succé i föreställning efter föreställning för både vuxna och barn.

De blandar sin egen charmiga musik med sketcher, trolleri och andra hyss. Publikrekord är inte ovanligt där de drar fram och köerna brukar ringla långa efter föreställningen då fans i alla åldrar vill få en kram eller autograf av Totte.

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen